Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náterové hmoty - pomôcky pre remeselníkov.

Dodávka, zásobovanie: - spojovacie prvky - spojovací materiál

Podlahy, dvere a interiéry. Predaj, montáž - dvere interiérové - korkové, drevené a laminátové podlahy - dekoratívne lišty a žalúzie - sklotextilné tapety. Úpravy interiérov, montáž sadrokartónov. Brúsenie a opravy drevených parkiet.

Podlahy, dvere a interiéry. Predaj, montáž - dvere interiérové - korkové, drevené a laminátové podlahy - dekoratívne lišty a žalúzie - sklotextilné tapety. Úpravy interiérov, montáž sadrokartónov. Brúsenie a opravy drevených parkiet.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektroinštalačný materiál

Výroba: - kovanie na dvere - okenné kovanie

Výroba a predaj: -tekuté a práškové farby do betónu -práškové farby do betónu -prísady do betónu -prostriedky na vymývanie betónu -uzatváracie nátery a impregnácia -prísady do poterov a mazanín -dávkovacia a striekacia technika - urýchľovače, spomaľovače - prevzdušňovadlá (vymývací papier, laky, pasty) Zaisťujeme dávkovacie a ...

Predaj: - plastové okná - hliníkové okná - drevené okná - garážové vráta - tieniaca technika

Stolárstvo. Zákazková výroba - kuchyňa - nábytok z masívu a drevotriesky - spálňa, detské izby, vstavané skrine - schody - zábradlie (klasické, ozdobné) - dvere - altány, pergoly.

Dodávka, montáž, inštalácia: - alternatívne systémy zdroja tepla a elektrickej energie

Výroba, montáž: -eurookná -schodisko

Práca, služby: -betonárske, tesárske a sanačné práce -Výroba a montáž zámočníckych konštrukcií -búracie a zemné práce -zatepľovacie systémy -práca zdravotne technických inštalácií -geologické a geodetické práce -antikorózna ochrana oceľových konštrukcií -autorizovaný dozor stavieb, poradenstvo -rozpočtovanie stavieb podľa ...

Služby: -realizácia interiérov občianskej i priemyselnej výstavby so špecializáciou na moderné interiérové prvky, dverí vrátane zárubní, podlahy a zákazkový nábytok.

Predaj, montáž: - plastové okná - hliníkové okná - dvere - garážové vráta - rolety - žalúzie.

Podlahárstvo. Predaj a montáž všetkých podlahových krytín - parkety, plávajúce a drevené podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dvere a obložkové zárubne.

Výroba, predaj, montáž, servis - okenné rolety, rolovacie vráta a mreže - hliníkové okná, dvere, zimné záhrady a fasády - garážové a priemyselné vráta - vjazdové brány, automatické dvere - kašírovanie PVC a AL profilov.

Predaj a montáž plastových okien, výmena a montáž parapetov, murárske práce. Rekonštrukcia, revitalizácia - balkónov - výťahov - striech. Predaj a montáž -interiérové dvere. Kúpeľňové a kuchynské štúdio - kuchyňa, kúpeľňový nábytok - obklady, dlažba. Podlahové štúdio - plávajúce podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na mieru - ...

Kovovýroba - výroba protipožiarnych dverí. Výroba kovových dverí, okien, vonkajších roliet, zimných záhrad a presklených fasád.

Maloobchod, predaj: -plastové okná -drevené okná -hliníkové okná

Drevovýroba: - palety - drevené obaly - rezivo.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závesová a kotviaca technika - klimatizačné jednotky - vzduchotechnické zariadenia. Komponenty: -pre výrobu a montáž vzduchotechnických zariadenia -výstuhové profily pre plastové okenné systémy.

Zemné, murárske a demolačné práce. Rekonštrukcia a stavebné úpravy budov - výstavbu rodinných domov - zateplenie budov - demolačné práce - sanácia vlhkosti objektov - pokládka zámkovej dlažby - výstavby chodníkov.

Dodávka, montáž: - viacúčelové plošné elastické športové podlahy Služby: - značenie a lajnovanie športových ihrísk, telocviční a štadiónov

Výroba: - mozaikové dlaždice, obklady

Výroba, predaj a montáž: - klampiarske výrobky - klampiarske, pokrývačské náradie