Stolárstvo, podlahárstvo -Montáž tesnení a žalúzií.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny

Stolárstvo, podlahárstvo -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Činnosť odborného lesného hospodára a vyhotovovanie lesných hospodárskych plánov a osnov -Veľkoobchod a ...

Josef Macek sa špecializuje na vodoinštalatérstvo a kúrenárstvo a vykonáva kontroly a revízie kotlov.

Ladislav Hladík sa zameriava na montáže a opravy vodoinštalácií a sanity, inštaláciu vodomerov, montáže a servis tepelných rozvodov a predáva tepelné čerpadlá, kotly a klimatizácie.

-Výroba paliet a obalovej techniky. -Čalúnnictvo Stolárstvo, podlahárstvo

Petr Lupoměch vykonáva zatepľovacie a stavebné práce. Svojim zákazníkom predáva rôzne druhy okien, vyrába a montuje lodžie, izoluje strešnú krytinu a mnoho ďalšieho.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Karel Kvintus sa zameriava na vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, montáž kotlov, podlahové kúrenie, solárne zariadenia a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo, nástrojárstvo kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.

Petr Šešulka predáva elektroinštalačný materiál, vykonáva poradenstvo týkajúce sa energií, fotovoltaických elektrární, tepelných čerpadiel a ďalších oblastí.

Firma Pohoda Let sa špecializuje na výrobu doplnkov do stavebníc leteckých modelov, na strojársku výrobu a predaj spojovacieho materiálu.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -materiál pre klampiarov a pokrývačov -plechy, strešné odkvapy, odkvapové systémy, strešné žľaby, kolená, koleno, kotlíky, žľaby, zvody, strešné plechové krytiny, tabuľkový a zvitkový plech -materiál pozink, meď (Cu), hliník (Al). -príslušenstvo žľabové čelo, háky, lapč lístia, posvná rúra, žľabový roh, roh ...

Nákladná doprava - vnútroštátne - do 30t Nákup a predaj - stavebný materiál za účelom ďalšieho predaja

Dodávka - káblové súbory TYCO ELECTRONIC pre silnoprúdové siete

Opravy - domáce elektrospotrebiče Elektroinštalačné práce Opravy - akumulačné kachle Opravy - ručné náradie NAREX

Zatepľovacie fasády Sadrokartóny Obklady a dlažby Stavebná činnosť - rodinné domčeky na kľúč Krby

Dovoz, dodávka, predaj - izolácia z ovčej vlny - výhradný dovozca rakúskej firmy ISOLENA

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná

Predaj: -kuchynské dvierka -lamina -palubky -plávajúce podlahy -drezy -spojovacie materiály -laky, tmely, lepidlá -hrany -lišty -nábytkové kovanie -truhlárske náradie. Pravidelné rozvozy: -utorok a štvrtok v smere Veľké Meziříčí - Veľká Bíteš -streda a piatok v smere Žďár nad Sázavou - Nové Mesto na Morave.