Sanitárne výrobky, ako sú umývadlá, bidety, WC misy, pisoáre, sprchové vaničky a vane sú nevyhnutné na každej toalete či v kúpeľni. Sanitárne výrobky sú vyrobené z odolnej keramiky, pripravené na odbornú montáž a pripojenie na vodoinštaláciu.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Maloobchod, predaj: - železiarstvo - osvetlenie, svietidlá - stavebniny, stavebný materiál - sanitárna keramika - farby, laky - podlahové krytiny - obklady, dlažba - potreby pre chovateľov a akvaristov - náradie. .

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Pobočka. Služby: - čistenie kanalizácie - revízia kanalizácie TV kamerou - bezvýkopové technológie opravy kanalizácie - opravy kanalizácie - prenájom mobilných WC - NON-STOP servis.

Dovoz, import, predaj, priamy dovozca: - keramické obklady a dlažba - sanitárna keramika - vane, sprchové kúty - vodovodné batérie.