Oplotenie pozemku pomocou plastového plotu, dreveného, betónového a pletivového plotu na základe rozmerov vášho pozemku. Majitelia áut nesmú zabudnúť na garážové brány, a to buď posuvné, sekčné rolovacie či priemyselné. Dbajte na ochranu svojho majetku.

Maloobchod, predaj, montáž, oprava, opravy, servis: -priemyselné brány HORMANN -garážové brány HORMANN -pohony a motory pre priemyselné a garážové brány a vráta.

Dokončovacie stavebné práce. Predaj, dodávka, montáž: oplotenie a ploty na kľúč, kované ploty - sekcionálne garážové, rolovacie, protipožiarne, priemyselné vráta - brány vjazdové posuvné, krídlové vrátane automatizácie - predokenné rolety, žalúzie, siete.

Výroba konštrukcií rámov. Zámočnícke práce: -svařování nerezu a hliníka metódou tig-wig - výroba posuvných samonosných brán, konštrukcií a rámov. Opravy dielov z hliníkových a horčíkových zliatin ..

Zámočníctvo, kováčstvo. práca: -zámečnické -kovářské -umělecké kovania. Zákazková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mreže, ploty -brány -krbové mriežky, náradie -svícny. Majstrujú, ostrenie: -motyky -sekáče -sekyry.

Výber a položenie zámkovej, betónové i zatrávňovacie dlažby Stavba vstupné bránky s oplotením spevnenie plochy

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenné siete proti hmyzu -tieniaca technika: -žalúzie, rolety -screenové predokenné rolety -garážové vráta -plastové okná Veľkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.

Spoločnosť MG - INTERIER s.r.o. z Brezové u Zlína sa ako autorizovaný zástupca spoločnosti INDECO CZ zaoberá výrobou vstavaných skríň a kuchynských liniek. Špecializuje sa výrobu nábytku na mieru a samostatné aj posuvné dvere predovšetkým do súkromných interiérov, pre administratívne aj verejné budovy a obchodné zariadenia. Hlavné činnosti ...

Výroba, predaj, inštalácia: -sekční garážové vráta (Veľkosti brány podľa požiadavky zákazníka) -garážová vráta v imitácii dreva vrátane diaľkového ovládania -Priemyselné vráta za nízke ceny -vjezdové brány: -Posuvné -křídlové -závory -oplocení.

Zákazková výroba: -dvere: -medziizbové -vstupné -posuvné -garážové vráta -nábytok -bytové doplnky.

Stolárstvo zákazkové, stolárstvo, výroba, montáž: -nábytok všetkého druhu do interiérov, kancelárií, firiem, reštaurácií, barov, ai. -kuchynské linky (laminované, profilové aj drevené dvierka) -vstavané skrine -kúpeľňový aj iný atypický nábytok -drevené okná, EURO okná -EURO dvere vrátane zárubní: -vchodové, interiérové ...

realizácia: - ploty - betónové, drôtené ploty, latkové, panelové - brány a bránky. služby: - vŕtanie dier pre stĺpiky a vzpery - betónovanie stĺpikov a vzpier - napínanie pletiva - osadenie podhrabových dosiek - osadenie braný a gólov.

Predaj, výroba, montáž, servis, výhradný dovozca: -brány CAME. -komponenty pre brány, vráta. -šíny, vozíky, kladky, pánty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pre garážové vráta, vjazdové brány, parkovacie zábrany, závory.

IDEAL TRADE, spol. s r.o. je obchodno výrobná firma. Predávame, dovážame a distribuujeme nábytkové a bytové doplnky, kuchyne a kuchynský nábytok, sedacie súpravy, spálne, obývacie steny, zábradlia, ploty, brány, vráta, pletiva, potrubné systémy a skrutkovanie pre rozvody. VEĽKOOBCHOD, PREDAJ, DOVOZ, IMPORT Nábytkové doplnky, vybavenie kuchýň, ...

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Výroba, montáže: -chladírenské, mraziarenské dvere (do -50 ° C) - izolované dvere do vykurovaných alebo vychlazovaných priestor: -jednokřídlé, dvojkrídlové, posuvné v rôznych silách izoláciou a druhov tesnení -s povrchom z pozinkovaného plechu sily 0, 5 mm lakovaným farbou s potravinárskym atestom alebo z nerezového plechu sily 0, 5 mm ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrába a dodáva žeriavy a zdvíhacie zariadenia. Sme zameraní predovšetkým na výrobu žeriavov mostového typu a žeriavov konzolových alebo stĺpových. Vyrábame nové žeriavy a riešime tiež ich rekonštrukcie a generálne opravy. Výroba: - mostové žeriavy, mostový žeriav - portálové žeriavy, portálový žeriav - ...

Plotařství. montáž: - oplotenie pozemku, záhrady na kľúč z drôteného pletiva: - poplastované alebo pozinkované pletivo - Lariová panely - podhrabové dosky - brány, bránky.

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Predaj, dodávka, montáž, oprava: - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu - garážové vráta.

Zaoberáme sa výrobou konštrukciou, zváraním, brúsením a leštením tvarových plôch z nerezu, ocele, farebných kovov alebo hliníka. Vykonávame všetku kovovýrobu a zámočnícke práce: - schodisko s bočnicami, točité, doskové alebo vretenové - zábradlia - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konštrukcie - vstupné systémy - turnikety - ...

Spoločnosť CEMA MORAVIA, spol. s r.o. v Zlíne sa špecializuje na predaj a montáž garážových, priemyselných, sekčných vrát, vjazdových, krídlových, posuvných brán, závor, rolovacích mreží, dverných systémov, markíz, terás i plotov z WPC. Súčasne sa zaoberá poradenstvom v tejto oblasti. Sekčné garážové brány - montujeme vráta od výrobcov ...

Spoločnosť CEMA MORAVIA, spol. s r.o. v Zlíne sa zaoberá dodávkou a montážou WPC terás a plotov výrobcu Woodplastic. Odolné terasy z materiálu WPC ponúkame v šiestich moderných dizajnoch a ôsmich farebných variantoch s imitáciou dreva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanciu až 25 rokov. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktívny ...

Remeslá a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, prepážky -zabezpečovací mreže -regály -Dvere do obytných kontajnerov -Ochranné rámy terénnych vozidiel.

Montáže plotov a pletiva: -pletivo -sloupky -Panel EURO -branky -podhrabové dosky -Drôty.