Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zákazková kovovýroba strojov a ich častí. Pre našich zákazníkov vytvárame: - diely pre zemné stroje, bagre, rekultivátory a strojové linky - čelné manipulátory a zemné stroje - strojné súčasti - oceľové konštrukcie. A ponúkame aj služby: - sústruženie - zváranie v ochrannej atmosfére - tryskanie oceľovými brokmi - frézovanie ...

Spoločnosť Halex - Schauenberg oceľovej konštrukcie s.r.o. je česko-nemecký podnik založený roku 1994. Stali sme sa členmi medzinárodnej skupiny firiem Schauenberg. Rozsiahle zákazky plníme v najkratšom možnom termíne vďaka obrovským investíciám do strojov, konštrukčnej kancelárie, výpočtovej techniky a taktiež do školenia našich ...

Spoločnosť L.C. Truckcentrum s.r.o. je súčasťou nadnárodnej transportnej a špedičnej skupiny LC net, ktorá sa predovšetkým zaoberá cestnou a kombinovanou prepravou tekutých chemikálií, vrátane tých nebezpečných. Ďalej sa zaoberáme opravou, rekonštrukciou a prestavbou cisterien taktiež aj cisternových kontajnerov. Pre zaistenie 100% technického ...

Predaj, montáž, realizácia, opravy, servis - automatické zavlažovacie systémy pre záhrady, parky, športoviská a tenisové kurty.

Veľkoobchod: -priemyselné oleje

ANALYTIKA, spol. s r.o. je nezávislá súkromná spoločnosť založená v roku 1991. Hlavným predmetom podnikania je v súčasnej dobe: - návrh a vývoj, výroba, nákup a predaj čistých laboratórnych chemikálií, kalibračných roztokov a referenčných materiálov (obchodné názvy ASTASOL, ANALPURE) - nákup a predaj laboratórneho vybavenia, spotrebného ...

Výroba, predaj: - plastové okná s predokennou roletou. Dodávky okien v rôznych variantách pre priemyselnú aj bytovú výstavbu.

Chemické izolácie proti vlhkosti v tuneloch, šachtách a kanalizácii. Železiarske a zámočnícke práce v podzemných komplexoch na odstránenie priesakov vody.

Rýchla zmluvná preprava osôb. Prevezieme seniorov, svadobných hostí i osoby na firemné akcie.

Značková predajňa MONARC. Maloobchd, predaj: - kuchynské linky - sektorový nábytok - PC stoly, jedálenské stoly, TV stolíky, konferenčné stolíky - skrine, police, regály - stoličky kuchynské, kancelárske, barové - sedacie súpravy, čalúnený nábytok kreslá - postele-drevené, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, ...

Projektovanie, dodávky a montáže vybavenia gastronomických prevádzok. Spracujeme štúdie a projekty, vypracujeme návrhy, dovezieme zodpovedajúce gastronomické zariadenie, ktoré namontujeme. Zaškolíme odbornú obsluhu a poskytujeme záručný aj pozáručný servis.

Opravárenské služby ¨- opravárenská dielňa

Kovovýroba - CNC spracovanie plechu - zváranie, glavírovanie, prášková lakovňa - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky (rudlá, kolieska, vozíky)

Inštalatérske práce. Výroba a opravy iných strojov a zariadení na všeobecné účely. Oprava poľnohospodárskych strojov.

Obalový materiál predaj a dovoz. Máme pre vás. - vrecia papierové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepiace pásky - papier, utierky, obrúsky, toaletné.

Maloobchod, predaj, inštalácia: -výpočtová a kancelárska technika Služby: -správa sietí -webdesign -webhosting

Výroba, distribúcia, predaj, export - dávkovacie a zásobovacie systémy - hygiena umyvárne, kuchyne, bielizeň, objekty, wellness - tekuté čistiace a hygienické prípravky - rezanie, razenie, glejovanie, perforovanie a zušľachtenie papiera

Činnosť: -prevádzkovanie technického zariadenia budov (TZB). -realizácia merania a regulácie (MaR). Vývoj: -softvér na monitorovanie a riadenie budov. Výskum v oblasti pokročilého riadenia budov.

Dodávka, predaj, montáž: -kancelárska technika -hardware Realizácia, správa, údržba: -počítačové siete

Výroba - časti pre baliace stroje Výroba - rozvádzače

Oprava, kalibrácia, preskúšavanie: -letecké prístroje pre ultraľahké lietadlá.

E-shop: - fotografické filtre - slnečné clony

Strojárska výroba a konštrukcia: - jednoduché a špeciálne stroje - technológia zariadenia - komplexné dodávky technologického vybavenie - nástroje - CNC obrábanie kovov.

Montáž, servis a revízia plynových zariadení. Autorizované meranie emisií. Rekonštrukcia plynových kotolní. Prevádzka plynových kotolní. Školenia a skúšky obsluhy plynových zariadení a topičov NTL plynových kotolní. Montáže a servis MaR.