Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Oprava: -hydrauliky -deliacich strojov -kosiacich strojov -strojov schön, schoen+sandt, sandt, atóm, ring, svit. Predaj: -sekacie stroje -deliace stroje.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba z laminovaných drevotrieskových materiálov: -kancelársky nábytok -detské izby -postele -vstavané skrine -šatníkové skrine -obklady -regálové zostavy -schodisko -oprava a montáž nábytku.

Oblastný závod Prostějov. Predaj: - softvér, účtovné programy - monitory, tlačiarne - počítačové komponenty - zabezpečovacie systémy - prezentačná technika - kancelárska technika-kopírky - kancelársky nábytok. Služby: - spracovanie účtovníctva - záchrana dát - programovacie práce - servis a opravy výpočtovej techniky.

Spoločnosť Archa s.r.o. je firma orientujúca sa na predaj aplikačného softvéru a širokú oblasť služieb s tým spojených. Navrhujeme a realizujeme hardvér. Dodáme značkové zariadenia na mieru. Ponúkame aj operačné systémy, kancelárske programy, grafické fonty a softvér, antivírusy a ďalšie. Zostavíme Vám lokálne počítače s externou správou ...

Pasírstvo, práca s nerezmi, brúsenie, leštenie, zváranie. Výroba nerezového zábradlia, madiel, pojazdových brán a bránok. Opláštenie oceľových konštrukcií, nerezovým plechom. Kovovýroba.

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Montáže, inštalácia: - zabezpečovacích systémov - kamerových systémov - systémov vstupu, dohľadu, dochádzky - odpočúvacie a nahrávacie techniky. Ochrana utajovaných informácií. Kontrola nezamestnaných na pracovnej neschopnosti.

Maloobchod, predaj, servis: - softvér - hardvér - výpočtová technika - kancelárska technika

Predaj: - softvér - hardvér - vybavenie kancelárií.

Vývoj, výroba strojov a zariadení: -homogenizačná e preddispergačná technika -dispergačná technika -plniaca technika.

Zástupca Boschert-Gizelis pre ČR a SR: -hydraulické nožnice na plech -ohraňovacie lisy -rezanie plazmou Vývoz strojárskej produkcie do Ruska

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Predaj, výroba a vývoj: - bezmotorová aj motorová rogala, výroba, opravy, repase - závesné klzáky, výroba, kompletný servis a technické prehliadky - rogala predaj - náhradné diely pre závesné klzáky výroba - kompozitové diely na zákazku, poradenstvo v oblasti závesného lietania. Škola lietania: - lietanie na závesnom klzáku rogalo ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

Výroba: - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie. Zváranie MIG - MAG a TIG.

Inšpekčný a zváračský dozor. Revízia domových a priemyselných plynovodov a plynových kotlov.

Služby: - poradenstvo - školenie predajných zručností - lektor. Komplexné služby v oblasti BOZP a PO. Školenia prvej pomoci a ďalšie.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekcia výbuchu plynu - detekcia toxických plynov - napájacie zdroje - horľavé a CO - stacionárne detektory úniku plynu - prenosné detekčné prístroje.

Kovovýroba - kompletná výroba od jednoduchých dielov až po komplikované súčiastky. CNC obrábanie 3D dielov s vysokou kvalitou a presnosťou. Štvor-osé obrábanie. Drevovýroba. Obrábanie dreva aj plastov.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP - požiarna prevencia - ekológia - školenia

Zámočnícke práce. Vyrábame na zákazku výrobky z nerez ocele. Najčastejšie činnosti pre tieto menšie zámočnícke práce sú zváranie, ohýbanie plechov (až do dĺžky 3 150 mm a šírky 6 mm) alebo strihanie plechov. Strojová výroba.

Predaj, oprava, servis, e-shop: - armatúry - komponenty pre potravinársky, farmaceutický a chemický priemysel - technologické celky - čerpadlá

Školenia, revízie: -vysokozdvižné vozíky -manipulačná technika -žeriavnícke preukazy -viazačské preukazy -VZV.