Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. -oceľové konštrukcie hál. -žeriavové dráhy. Výroba: -pásové brúsky na kov. -splyňovacie kotly na drevo. -štiepače dreva.

Služby: -komplexná ochrana domu: -ochrana krovov a dreva, podláh a konštrukcií proti červotoči, plesniam a hubovým chorobám vrátane drevomorky, na nové aj napadnuté drevo-impregnácia -ochranné prostriedky na drevo-starý nábytok -pamiatkovo chránené stavby, strešná konštrukcia -prevencia a likvidácia grafiti-proti ...

Projekcia, dodávka: -meracie, regulačné a automatizačné systémy.

Výroba: -zdravotnícky nábytok -vybavenie ordinácií a laboratórií -nábytok je vyrábaný z LTD vybavených vysokotlakovým laminom s úpravou proti vlhkosti -laboratórne stoly -kovanie podľa výberu zákazníka-široký výber farebného prevedenie.

Služby: -poradenská činnosť pre chovateľov hovädzieho dobytka -poľnohospodárske technológie a techniky v oblasti chovu hovädzieho dobytka. - výroba stajňovej technológie na zákazku

Dodávka a montáž: -bezpečnostné zámky, bezpečnostné a protipožiarne dvere, interiérové dvere, obložkové zárubne, čalúnenie dverí, otváranie dverí čipom, elektroinštalácia.

Galvanické zinkovanie, fosfátovanie a práškové lakovanie dielov do 6 metrov dĺžky.

Dovoz, projekt, montáž, servis: -solárne systémy TS THERMO SOLAR -celoročný ohrev TÚV, bazénov, prikurovania. Predaj: -komponenty solárnych systémov. Poradenská činnosť. Certifikácia podľa ISO 9001 a 14001.

Kovovýroba, stojarenstvo - CNC obrábanie - zváračské práce prevádzka Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná pri Prahe

Predaj, prenájom, opravy: -počítače.

Predaj: -potreby pre poľnohospodárov -chovateľské potreby (hovädzí dobytok, ošípané, ovce, králiky, hydina) -elektrické ohradníky -dojaca technika -svet koní - všetko pre kone a jazdcov -potreby pre chov psov a mačiek.

Služby - pripojenie k internetu Predaj, montáž, servis, opravy - telefóny, telefónne ústredne - zabezpečovacia technika - počítače - výpočtová technika

E-shop - meracie prístroje optické, digitálne, laserové - elektronické teodolity - ručné diaľkomery - vyhľadávače podzemného vedenia - meračské pomôcky - signálne farby - stabilizačný materiál

Remeslá, služby, opavy, servis - kúrenárske práce Montáž - tepelné čerpadlá

Výroba, predaj - trezory - mreže - kľúče, zámky - autokľúče Remeslá, služby - glavírovanie (menovky, štíty)

Predaj, oprava, servis: - výčapné zariadenie - chladenie na pivo - pípy - pulty - narážače Výroba: - výčapné stojany

Projekt, výroba, montáž: -oceľové konštrukcie všetkých druhov -komplexné dodávky investičných celkov na kľúč -čiastkové dodávky oceľových prvkov -drobné zámočnícke práce -spracovanie technickej dokumentácie.

Opravy, servis - elektromotory do 90 kW - opravy elektrospotrebičov, práčky, umývačky,

Maloobchod, predaj: -železiarskym tovarom.

Maloobchod, predaj, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vane, čerpadlá -plynové, vodovodné a kúrenárske rozvody -inštalatérske, kúrenárske, plynárske práce.

Odbahňovanie rybníkov - mapovanie dna vodných plôchkomplexnej služby - odbahňovanie vodných plôch odvodňovanie vyťaženého sedimentu Strojná dielňa Zámočnícka dielňa Odbahňovanie rybníkov

Firma Kinshofer CZ, s.r.o. je českou pobočkou medzinárodne orientovanej spoločnosti KINSHOFER GmbH (Nemecko), ktorá sa špecializuje na vývoj, výrobu a predaj hydraulických príslušenstiev pre stavebné stroje, nakladače, najmä nakladacie žeriavy stavebné, na nakladanie šrotu, odpadov, pre lesné a poľnohospodárske činnosti a exkavátory na ťaženie ...

V našej predajni nájdete autodiely, motodiely, autobatérie, autodoplnky, autokozmetika, motorové a prevodové oleje, náhradné diely k prívesným vozíkom, autopoťahy.