Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Prode, montáž a servis - solárne panely THERMO SOLAR - meradlá tepla - plynové kotly SERROLI - vodomery LOREND, ENBRA - bytové vodomery.

Práca, služby: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácie - tepelné čerpadlá - montáž aktívnych stropov (chladenie)

Projekcia, konštrukcia, technológia výroby, výroba, montáž, poradenstvo: -Zariadenia pre potravinársky priemysel -LINK pre porážky hydiny -mikroporážka až veľká porážka -Stroje pre potravinárstvo, gastrozariadení -myčky, palety, vozíky -míchací stroje a zariadenia, nádoby, násypka, vaňa, drezy, ostatné (nerezový ...

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Príprava a vypracovanie technických návrhov, ...

Dodanie, inštalácia, servis: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - klimatizácia - zariadenie na úpravu vzduchu - riešenie do bytov, kancelárií, výrobných priestorov - značka Hitachi - výhradný dovozca klimatizácie Ariston.

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Sme Vašim partnerom vo svete paliet. Naša firma poskytujeme komplexné služby v oblasti paletového hospodárstva. Zameriavame sa na predaj, výrobu a výkup europaliet. Ďalej vykonávame opravy poškodených paliet a odvoz a likvidáciu nepoužiteľných paliet. Ďalej u nás môžete tiež zakúpiť tvrdé aj mäkké palivové drevo.

Spoločnosť údržbárske servis Luleč s.r.o. sa sústredí na dodávky kvalitnej priemyselnej techniky pre kameňolomy. V našej ponuke nájdete stabilné i mobilné drviče a triediče lomového kameňa v rôznych prevedeniach. Sídlime v obci Luleč, okres Vyškov. Dodávka, predaj:  - stroje, technika pre kameňolomy  - stabilné, mobilné drviče kamenia  - ...

Požiarna konštrukcia. Veľký výber konštrukčného prevedenia a materiálu.

Predaj, výroba: -presné, kvalitné plastové výrobky a komponenty. -obrábění pomocou moderných CNC strojov.

Výroba, predaj: -skladovací manipulačné zakladače pre tabuľová skla, sklo -zakladače pre plastové okná -tabulové sklo -Automatický zakladač, automatické zakladače na sklo -ručné, rozbehových zakladač, ručné zakladače na sklo -výklopný polohovacie stôl, stoly na sklo -manipulační prostriedky -kovovýroba -tvarovaný, ohýbanie profilov.