Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj telekomunikačná technika, fotoaparáty Nikon, počítačové zostavy Znojemsko, Moravský Krumlov, Moravské Budejovice: -mobilné telefóny -faxové zariadenia -batérie -foto, kino, optika, digitálne fotoaparáty -PC, počítače (kompletné zostavy). Oprava, servis: -mobilné telefóny. -Obalová technika, predaj kartónových obalov, krabíc a ...

Informačné technológie, predaj, dodávka, distribúcia výpočtovej techniky, správa a servis počítačov a počítačových sietí. Dodávky výpočtovej techniky, kamerových a zabezpečovacích systémov. Správa serverov, aplikácií aj koncových staníc. Internet. Pripojenie k internetu. Poskytovanie poradenstva v oblasti IT. Služby správy sietí a ...

Predaj, montáž digitálne satelity. Návrh, kalkulácie a realizácia dátových sietí, dátové siete. Služby v oblasti výpočtovej a satelitnej techniky. Montážne práce-antény, anténne systémy, kamerové a zabezpečovacie systémy. Vysokorýchlostný bezdrôtový internet. Dátové siete, internet, PC-inštaláciu systému Windows XP, Inštalácia kancelárskeho ...

Stolárstvo, stolárstvo, stolárske, stolárske práce Znojmo. Stolár, drevené schodisko, výroba kuchynských liniek, kuchyne, vstavané skrine, pergoly, záhradné chatky, prístrešky pre autá Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav -výroba nábytku -ploty -Dvere -schodiště -zábradlí -pergoly -Detská nábytok -interiéry predajní a ...

Výroba: -rozvaděče. Meranie a regulácia. Inštalácia, montáž, revízie: -hromosvody bytové, priemyselné, poľnohospodárskej -Elektrické vykurovanie -Elektrické podlahové vykurovanie. Projekcia, poradenstvo: -elektro.

Zámočníctvo. Kovovýroba. výroba bránok, pohonov na diaľkové ovládanie pre brány -regály -prístrešky -pergoly -zádverie -schody -krbové náradie -mreže -údržba nehnuteľností KVALITA A SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA NA PRVOM MIESTE.

Sme revíznymi technikmi. Zaistíme revízne skúšky, inšpekcie a revízie žeriavov. Organizácia školenia osôb pre obsluhu žeriavu - žeriavnikov a viazačov. Preškolenie v oblasti systému bezpečnej práce so žeriavovou prevádzkou. Zaistíme kontrolu viazacích prostriedkov.

Autocentrum Minister s.r.o. sa zameriava na oblasti týkajúce sa autofólií, ručného umývania a čistenia, okenných fólií, pneuservisu a keramickej úpravy laku.

Veľkoobchod, predaj - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vzduchotechnické zariadenia.

Ponúkame komplexné služby v odbore informačných technológií. Správa a servis PC. Inštalácia hardvér, softvér.

E-shop. -dárkový sortiment -Detská sortiment -drogerie -kancelárskych technika, doplnky potreby Papier vystupujúci -psací potreby -svíčky ai.

Ponuka, servis a poradenstvo v oblasti alternatívnych a obnoviteľných zdrojov pre rodinné domy, byty, hotely, penzióny, školy ... Kompletné dodávky a široký sortiment v rôznych prevedení tepelných čerpadiel IVT. Nerezové dvojplášťové bojlery značky ACV. Štátne dotácie zelená úsporám.

Výroba, montáž, výstavba: -oceľové konštrukcia, oceľových konštrukcií -zámečnická výroba, zámočnícke práce, zámočník -kovové konštrukcie -opláštění oceľové konštrukcie -montáž klampiarskych výrobkov.

Spoločnosť AGRALL s.r.o. sa zameriava na predaj a servis poľnohospodárskej techniky.

Postaráme sa Vám o opravy a prevíjanie elektromotorov, opravy čerpadiel, elektrického náradia, domácich vodární, kosačiek a vysávačov.

E-shop s malým elektronikou: - elektrospotrebiče - telefóny - tlačiarne

predaj: -patchwork -šijacie stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorácie i.

Montáže, predaj, opravy, servis: - zmrzlinové stroje - gastronomické zariadenia - cukrárenské a pekárenské zariadenia - chladiaca technika.

Technické služby mesta Hrušovany s.r.o. sú organizáciou, ktorá poskytuje verejnoprospešné komunálne a technické služby nielen pre mesto Hrušovany, ale aj ďalším firmám, organizáciám, obciam i jednotlivcom. Vykonávame čistenie a upratovanie verejných plôch, údržbu komunikácií, máme na starosť dopravné značenie a prevádzku verejného osvetlenia, ...