Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Realizácia fotovoltaických a solárne termických systémov na kľúč. Predaj solárnych panelov na strechu aj voľný pozemok Fotovoltaika. Solárne kolektory. Kotly na peletky, drevo. Krbové kachle. Tepelné čerpadlá.

Výhradný dovozca dánska poľnohospodárska technika.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - zváranie - brúsenie - obrábanie - lisovanie, rezanie

Zámočníctvo, výroba: - zábradlie - mestský mobiliár - brány - detské ihriská

Revízne služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dielov. Kontrola funkcie výrobkov. Výstupná kontrola. Logistické služby. Triediace práce. Montáž, kompletizácia súčastí. Premeranie dielov.

Vývoj, výroba, realizácia: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperácie tepla -nízkoenergetické domy -riadiace a regulačné systémy -kotla na metrové palivové drevo -vzduchotechnika -odovzdávacia akumulačná stanica tepla.

Výroba: - ťažká vzduchotechnika - zváranie oceľových konštrukcií

Veľkoobchod: - obalový materiál - tašky, peľ - fólia - vrecká

Predaj, montáž a servis: -úpravne vôd -kontroly, analýzy a čistenie vôd pre individuálne d omácnosti, spoločnosti a verejné organizácie.

Tovar pre les a záhradu. Predaj a servis: -profesionálna a hobby technika a príslušenstvo -záhradná a lesná technika. Záručný a pozáručný servis. Brúsenie reťazí. Vyvažovanie nožov. Rovnanie kľukových hriadeľov. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánske Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Maloobchod, predaj, servis: -kancelárska technika -kopírky -farebné multifunkčné kopírky -multifunkčné stroje -tlačiarne -faxy -telefóny -kalkulačky -spotrebný materiál. Inštalácia, servis priamo u zákazníka.

Kvalitný a rýchly počítačový servis je iba jednou z našich služieb. Medzi tieto služby patria nielen opravy počítačov a servis notebookov, ale aj záchrana a obnova dát, čistenie, odvírovanie a pod. Nelámte si hlavu s tým, že počítačom vlastne nerozumiete. Neváhajte a využite našej NON-STOP linky, ktorá je tu pre Vás. Pomôžeme Vám problémy vyriešiť.

Montáž, údržba, servis: -slaboprúdové rozvody vrátane okruhov priemyselnej televízie -zabezpečovacie zariadenie (EZS a EPS) -prístupové a dochádzkové systémy -ozvučovacia technika -dispečerské pracoviská (PCO).

Výroba, predaj, montáž, servis: -univerzálne stavebnicové zariadenie pre vybavenie interiérov -regálové systémy - rámové, sektorové -predajné pulty -pokladničné boxy -stojany, koše, pódiá, regály na zákazku -sektorové predajné pulty. .

Veľkoobchod, e-shop: -pokladné systémy -ubytovacie, hotelové a reštauračné systémy -dotykové pokladne -pokladničné tlačiarne -pokladničné zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladne -farbiace kazety -papierové kotúčiky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vodoinštalačný materiál -kúrenársky materiál -čerpadlá -vybavenie kúpeľní -krby a kachle -kotle a bojlery -sanitárna keramika

Predaj, montáž: - satelitná technika - priemyselnej automatizácie - výpočtová technika

Predaj, servis a opravy: -výpočtová technika -softvér Služby: - tvorba webových stránok - inštalácia príslušenstva a inštalácia užívateľských staníc do siete

Predpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskanie -klasické tryskanie suchou cestou -pieskovanie, tryskanie tlakovou vodou -chemické čistenie -mechanická príprava povrch -mobilné tryskanie.

Predaj, oprava, servis, prevoz: - obytné prívesy

Pestovanie: - šampiňóny Zámočníctvo, výroba: - tenisové a volejbalové stĺpiky

Služby: -kompletný servis v oblasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany -poradenstvo -školenie. Školenia, kurzy: -obsluha stavebných strojov, kovoobrábacích strojov -preskúšanie žeriavnikov, lešenárov -bezpečnosť práce -obsluhu krovinorezov. Kontroly na pracoviskách.

Výroba, servis: -priemyselné pece na vypaľovanie porcelánu a keramiky.

Elektroinštalačné práce: -slaboprúdové aj silnoprúdové rozvody -elektrické prípojky a rozvádzače -regulačná technika. Výroba rozvádzačov. Priemyselné rozvody. Montáž elektrických prípojok, elektromerov. Montáž regulačnej a meracej techniky.