Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Svetový výrobca váh a váhových systémov a ďalších meracích prístrojov: - váhy a váhové systémy pre laboratória, priemysel a obchod - analytické prístroje pre laboratóriá - systémy pre meranie priemyselných procesov.

Predaj zváracej techniky a prídavných materiálov

Predaj, e-shop - kancelárske stoličky - kancelárske kreslá, stoly - kuchynský a kuchynské stoličky - jedálenské zostavy.

Výroba, kovovýroba, stojanská výroba: - komponenty pre dopravné prostriedky (okná, dvere, police, medzisteny, zdvíhacie plošiny pre imobilný cestujúci) - súčasti vagónov, vozov metra, električiek, autobusov. Remeselnícke práce: - kovoobrábanie - zámočnícke - zváračské.

Komplexné sanitačné programy - profesionálna hygiena. Baliaci a obalový materiál. Strojné umývanie riadu v kuchynských prevádzkach. Vonný program.

Zatepľovanie panelových a bytových domov. Kontaktný zatepľovací systém. Fúkaná celulózová izolácia. Výroba nerezových prístreškov.

Projekcia, návrh, realizácia, úprava, servis: -záhrady -záhradné jazierka. Veľkoobchod, predaj: -dreviny -netkané textílie -jazierková fólia -zavlažovacie rohože -protikorenová textília -záhradná a malá poľnohospodárska technika (kosačky, kypriče, postrekovače) -záhradné chatky, domčeky na záhradné náradie -záhradný ...

Zameranie na ikompletné dodávky systémov merania a regulácie (MaR), silnoprúdové a slaboprúdové systémy. Vykonávame aj odborný servis a revízie technológií.

Spoločnosť KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. ako už jej názov napovedá, sa špecializuje na predaj a montáž rôznych druhov kachlí a kotlov. V našom sortimente nájdete kotly na uhlie a peletky, peletové kachle, tepelné čerpadlá, ale aj grily. Naši vzorkovú predajňu nájdete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Predaj, montáž, oprava, servis: - ...

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Otváranie, opravy a predaj trezorov. Zámočníctvo - kľúčová služba - výroba kľúčov. Predaj a montáž zámkov, kovania, bezpečnostných vložiek, dverných zatváračov ai. Zámočnícke práce v oblasti mechanického zabezpečenia objektov. Núdzové otváranie dverných zámkov. E-shop.