Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Kovovýroba. Výroba, zákazková výroba: - meracie, montážne prípravky - lakovacie, lepiace prípravky - kontrolné prípravky - strižné, lisovacie náradie - zvárané konštrukcie z duralu, nerezu, ocele - oceľové konštrukcie - vybavenie pre montážne pracoviská (stoly, manipulačné vozíky)

Vykonávame projektovanie elektrických zariadení silnoprúd/slaboprúd, elektromontáže a opravy elektroinštalácií, revízie elektrických zariadení vrátane prostredia s nebezpečenstvom výbuchu, revízie zdvíhacích zariadení, školenia obsluhy zdvíhacích zariadení vrátane preskúšania, zapájania a sťahovania strojov. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je ...

Nekovové oteruodolné (antiabrazívne) materiály - oteruvzdorné betóny TRIBET, oteruvzdorné keramiky KERALOX a BADDALOX. Oteruvzdornými výstelkami Vašich technologických zariadení niekoľkonásobne predĺžime ich životnosť. Výroba, dodávky materiálov, montáže, konzultácie, návrhy riešení.

Výroba kľúčov, autokľúčov, zámkov. Sústruženie, frézovanie. Správa a údržba budov.

Lisovňa. Remeselnícke práce: - lisovanie plechov (rotor-stator plechy pre elektromotory) - výroba súčastí pre elektromotory - kovovýroba - zámočnícke práce.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia, predaj: - hydraulika - hydraulické hadice v metráži - hydraulické hadice s koncovkami DN 6-100 mm - hydraulické prvky - hydraulické šróbenie - guľové kohúty - rýchlospojky - úchytky potrubia a hadíc - manometre - meracie spojky - spätné ventily - príruby. Oprava, servis: - ...

Predaj, výroba: - vrecká - špeciálne vrecká - vrecia - PE fólia - lepiace pásky.

-Výroba a predaj nábytku a vybavenia materských škôl, základných škôl -Predaj detského ergonomického zdravotného rastúceho nábytku -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba školského a kancelárskeho výrobku -Povrchové úpravy a zváranie kovov -Výroba školských lavíc a stoličiek -Výroba detských lehátok do MŠ

Hygienické systémy, produkty. Obchodný zástupca TORK a CELTEX. Predaj, distribúcia: - dávkovače tekutého mydla - tekuté mydlá, umývacie hmoty - zásobníky plastové, kovové - papierové uteráky, obrúsky, toaletný papier - priemyselné, hygienické jednorazové utierky - odpadkové koše - vôňa, osviežovače vzduchu - vrecká, vrecia na ...

Spoločnosť A.P.S. s.r.o. sa zaoberá výrobou nástrojov, náradia a konštrukcií foriem pre strojnú výrobu. Sme hlavnými dodávateľmi pre rámy strojov, veľké a malé mechanické diely, takže naši zákazníci sa môžu sústrediť na dôležité montážne, konštrukčné a vývojové procesy a exporty do Európy alebo do sveta. Máte náročné projekty na opracovanie, ...

Činnosť - delenie, ohýbanie plechov - zváranie, zváračské práce - obrábanie, CNC sústruženie - povrhové úpravy, mokré a práškové lakovanie, žiarové a odstredivé zinkovanie - projekčné a konštrukčné práce.

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - vráta, brány, mreže, ploty - revitalizácia výťahových šácht. Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - revitalizácia panelových domov.

Spoločnosť SLUMBI spol. s r.o. sa zameriava na čistenie a údržbu komunikácií, prevádzku zberného dvora, na nakladanie s odpadmi, na údržbu verejného priestranstva a osvetlenia, zimné upratovanie a mnoho ďalšieho.

Pán Richard Bartoň sa zaoberá poskytovaním služieb v oblasti lesného hospodárstva, poľnými prácami, traktorovú dopravou, pluhováním ciest, rizikovým výrubom stromov a tiež kosením trávnatých plôch. Ďalej u nás môžete zakúpiť stavebné rezivo. Naša firma sa nachádza v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - ťažba a približovanie ...

Kovovýroba: - práškové lakovanie (komaxit) - rezanie kovových profilov - strihanie, ohýbanie plechov - zváranie CO2, vypaľovanie plazmou.

Porgest, a.s. je firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Firma sa špecializuje na zákazkovú výrobu a úpravu korieb podľa priania zákazníka. Zostavíme Vám špeciálne výmenné alebo sklápačové poľnohospodárske korby a valníkové plošiny. Taktiež realizujeme prestavbu vozidiel podľa ADR. Pôsobíme nielen v celej Českej ...

Sme autorizovaným distribútorom a servisným partnerom firmy Alfa Laval. Dodávame doskové výmenníky tepla Alfa Laval, výmenníkové stanice tepla Cetetherm, suché chladiče ALFA LUVE a tepelné čerpadlá AHI-CARRIER. Vykonávame technický návrh, dodávku, montáž aj servis nami dodaných zariadení.

Revízia - elektroinštalačná práca Opravy - elektromotory - ručné náradie

Firma Dvabráchové sa zameriava na výrobu dizajnového nábytku z kaučukového dreva. Výroba školského a kancelárskeho nábytku.

SINEKO Engineering s.r.o. sídliaca v okrese Nový Jičín poskytuje už od roku 1994 svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti riešení odpadových vôd pre domácnosti, investičnú výstavbu a ľahký priemysel. Ponuka produktov a navrhneme, vyrobíme a inštalujeme priamo pre vás, podľa vašich požiadaviek. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti ...

Firma Interion z Klimkovice predáva v e-shope nábytok a doplnky pre interiéry rodinných domov a bytov. Tiež do záhrad, dielní, kancelárií a iných verejných priestorov. Skladom je široká škálu produktov popredných európskych a ázijských výrobcov za priaznivé ceny. Sídlo firmy sa nachádza na adrese Na Farská 1016, 73553 Dolní Lutyně.

Firma Tomáš Mutina sídliaca v okrese Nový Jičín sa zaoberá všetkými stavebnými prácami. Svojim zákazníkom ponúkam predovšetkým zhotovenie stavieb na kľúč, stavbu hál, vrátane oceľových konštrukcií a ďalej priemyselné podlahy a opláštenia budov. Zaoberám sa aj drobnými zámočníckymi prácami. Stavebné práce: - stavby na kľúč - stavby hál - ...

servis: - kompletné opravy kľukových hriadeľov, ojníc, piestov a valcov vrátane brúsenie a repase - údržba a repase vidlíc - opravy a údržba motocyklov.

služby: - internetové pripojenie - VoIP - káblová TV - výstavba telekomunikačných sietí - dodávka a montáž hliníkových konštrukcií.

činnosť: - zámočnícke práce - zváračské práce - výroba z hliníka - opravy a renovácie zo zliatin hliníka - výroba hliníkových futbalových bránok.