Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spoločnosť P / A Bohemia s.r.o. je pobočkou americkej spoločnosti P / A Industries, Inc., ktorá sa od svojho založenia venuje výrobe strojov pre použitie v oblasti lisovania a tvarovania plechu. Dodávame kompletný program pre automatizáciu lisovanie, vrátane následného servisu. Nájdete nás v obci Zápy, okres Praha - východ. Dodávka, záručný a ...

Servis, montáž: - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - počítačové siete - štruktúrovaná kabeláž - domáce telefóny a videotelefóny - prístupové systémy - anténne a satelitné systémy - ozvučovacie systémy.

HEAT-OL sa zameriava na montáž rôznych druhov kotlov a tepelných čerpadiel. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí realizácia solárnych systémov, podlahové vykurovanie a servis.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie hál a budov (steny, strechy), rekonštrukcie a opravy existujúcich strešných a stenových opláštenia halových objektov - montované haly (skladové, výrobné). Stavebné a montážne práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Veľkoobchod, predaj: - potraviny - nápoje - drogéria - gastrozariadenia - import káva BOASI

Predaj, servis, poradenstvo: - frézovacie nástroje pre trieskové obrábanie - vŕtanie a delové vŕtanie - elektrické a mechanické zrýchľovacie hlavy - priemyselné vysávače - hmlové chladenie - 3D frézovanie. Pobočka Letohrad ul. Živnostenská 859 561 51 Letohrad Tel.:465 620 302 Ing. Ján Ježek

E-shop so širokou ponukou dentálnych a chirurgických nástrojov pre stomatologické ordinácie a dentálne laboratóriá. Nástroje od nemeckého výrobcu HLW Dental pre implantológiu, mikrochirurgiu, endodonciu a iné odbory.

Predaj: - papier, školské a kancelárske potreby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastový riad (kelímky, misky, príbory) - papierové tácky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - autopríslušenstva BOSCH. Predaj, oprava, servis: - elektrické ručné náradie - záhradná technika - autoservis - pneuservis - oprava klimatizáciou - diagnostika a servis automobilov.

predaj: - všetky zariadenia pre gastronómiu - nerezový nábytok.

Projekcia, dodávka: -moderné technologické celky -technológie na spracovanie biomasy -čistenie a úprava vody -technológie na spracovanie nerastných surovín -pivovary, minipivovary -technológie na spracovanie odpadov - Technologies for biomass processing - Technologies for cleaning and treatment of water - Technologies for mineral ...

Predaj: - snehové reťaze všetkých rozmerov pre osobné a nákladné vozidlá, reťaze záberové s podkovami aj s hrotmi - reťaze článkové, neskúšané, skúšané, vysokopevnostné - reťaze na cievkach - reťaze banské - nerezové reťaze - pozinkované reťaze - reťaze s hĺbkovou cementáciou pre kominárov do fréz - viazače na dobytok - reťaze a háky pre ...