Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Revízia tlakových nádob, potrubí a kotlov.

Dovoz a predaj kamier a fotoríslušenstvo

Vykonávame inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Ponúkame autorizovaný predaj a montáž kotlov na tuhé palivá, automatických kotlov, krbových vložiek (napr. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a ďalšie), plynových kotlov a plynových kondenzačných kotlov. Frima sa orientuje aj na vykurovanie tepelným čerpadlom - zaistíme návrh, konzultáciu ...

Služby - diagnostické meranie hluku veľkých elektrických strojov - meranie prašnosti a vibrácií - návrhy a vykonanie úprav na zníženie hluku. Predaj akusticky pohltivých stavebných prvkov - betónové tvarovky, tvárnice.

Ponúkame Vám komplexné poradenstvo, servis, predaj a inštaláciu výpočtovej techniky, sietí a všetkej elektroniky do domácností, inštitúcií či firiem. Naša prednosť je spokojný zákazník, ktorý naplno využíva nami odporúčané, dodané alebo inštalované digitálne a výpočtové technológie.

Výroba: -rolovacie brány, rolovacie mreže, ich podskupiny a komponenty -nožnicové zhrňovacie mreže III.bezp.tr., pevné mreže -kovové okenicové žalúzie -vjazdové brány, kovové oplotenia, schodiská, zábradlia, výkladca -zákazková kovovýroba -ľahké oceľové konštrukcie, stredné technologické celky, kompletizácia ...

Stredisko Brusíreň valcov. Výbrusy motorov, výroba piestov, brúsenie kľukových hriadeľov, výroba klzných ložísk.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MERANIE, SLUŽBY: -systémy merania a výpočtov tepla -pomerové meranie -komplexné meranie tepla -rozdeľovače nákladov na ústredné vykurovanie -spracovanie rozpočtu nákladov na vykurovanie -rozpočet nákladov na teplú úžitkovú a studenú vodu. Komplexné služby vrátane zhotovenia súhrnných a individuálnych účtu.

Služby: - jadrové vŕtanie - rezanie - odvetranie objektov od vlhkosti a radónu systémom IGLÚ - čistenie povrchov tlakovým prúdom - montáž požiarnych upchávok Prenájom, požičovňa: - lešenie - stavebné stroje

Výroba a montáž: - hliníkové okná a dvere vrátane automatických - deliace steny, zimné záhrady - zasklené balkóny, fasádne systémy - protipožiarne dvere Druhy profilov: -hliník Sanay Kapacita výroby je približne 150 kg Al profilov denne. Do výplní okien, dverí, fasád a pod. je možné použiť jednoduché sklo, dvojsklo, trojsklo špeciálne ...

Firma Polach zaisťuje v Tachove stolárske práce. Stolárstvo: - drevené okná - drevené dvere - zárubne. Ďalej prevádzkujeme brusiareň. Brúsime: - píly - hobľovacie nože - reťaze na motorové píly - kuchynské nože a ďalšie nástroje pre dom aj záhradu.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínajúca firma v oblastiach: - konštrukčný design - konštrukcia a vývoj plastových, plechových a interiérových dielov - vypracovanie projektov - sériová aj kusová výroba vo frézovaní.

Stolárstvo. Výroba - pádla - ribstole - prepravné obaly "CASE".

Predaj, servis, prenájom staršej manipulačnej techniky - bazárové vozíky.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie kovov, plastov. Výroba dielov z plechu na CNC strojoch. Sústružíme a frézujeme na CNC strojoch presné diely z kovov vrátane nerezu, titánu a hastelloya.

Predaj, e-shop - počítače, notebooky - výpočtová technika - mobilné telefóny - televízia, DVD prehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigácia - herná konzola.

Dodávka, predaj - poľnohospodárske stroje - stajňová technika - dojárne - tanky - chladiace technológie.

Kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie, sústruženie - vŕtanie, brúsenie.

Kovovýroba, zákazkové práce: -lisovanie -plechárske práce -konvenčného obrábania a zvárania -zváranie neželezných kovov a nerezu metódami TIG* a MIG*.

Práca: - kúrenárske - zámočnícke.

Služby: - autoservis - renovácia veteránov - čalúnnictvo - čalúnenie interiérov vozidiel, lietadiel, lodí - stavba, servis súťažných vozidiel

Zaoberáme sa výrobou modelových zariadení. Modelové zariadenia pre strojné aj ručné formovanie z dreva (multiplex), živice a polystyrénu, prípadne rôzne kombinácie s kovovými dielmi modelov alebo jadrovníkov. S modelovým zariadením dodávame rozmerové protokoly. Výroba drevených modelov pre zlievárenstvo.

Služby: - meranie energií, spotreby vody, plynu, tepla, elektriny - riadenie teploty - regulácia kotolní

Činnosť: - statické výpočty oceľových, železobetónových a drevených konštrukcií - dodávky oceľových konštrukcií.

Generálne opravy, servis, modernizácia: - obrábacie stroje Predaj: - nové stroje na spracovanie plechu - podávače tyčí - použité obrábacie stoje.