Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Autorizovaný díler a servis PC LYNX. Predávame počítače, počítačové komponenty, tlačiarne a príslušenstvo. Kvalitný a rýchly servis výpočtovej techniky všetkých značiek.

Výroba veľkokuchynského zariadenia: - nerezový nábytok - umývacie a neutrálne stoly - umývacie stoly - nerezové drezy - skrinky - polica - regály - atypický nábytok - chladiace stoly - vitríny - ohrievacie stoly - teplé výdajné pulty - digestory - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Predaj - outdoorové vybavenie - lode, kajaky.

Zámočnícka výroba. Výroba elektrorozvádzačov NN.

Kompletné zámočnícke služby pre Prahu a okolie. Zámočnícka pohotovosť NONSTOP: - otváranie zámkov - otváranie bytov - otváranie áut - otváranie trezorov Štandardné zámočnícke práce: - opravy a výmeny zámkov dverí - opravy a výmeny auto zámkov

Zaoberáme sa dovozom dodávkami potrieb a prístrojov na chov ošípaných, hovädzieho dobytka, oviec, koní, hydiny, hlodavcov, psov a mačiek. Výroba: - klimaboxy na uskladnenie inseminačných dávok - výroba chovateľských pomôcok. Veterinárne pomôcky: - ultrazvukové scannery na diagnostiku gravidity - injekčné aplikátory a ihly - rukavice - ...

BALTKOM s.r.o. ponúka: - predaj a servis kompresorov SCHNEIDER - predaj náhrady za spojky "PERIFLEX" pre kompresory výroby ČKD Praha - servis kompresorov ATMOS - servis a oprava výmenným spôsobom kompresorov ORLÍK - dodávka repasovaných kompresorov ČKD Praha a ČKD Žandov - zaistenie a dodávka náhradných dielov pre kompresory výroby ČKD ...

Výroba a predaj baliacich strojov, výrobkov z plastických hmôt; predaj všetkých obalových materiálov; predaj a distribúcia rotačných lisov na spracovanie odpadu plastov, fólií, papiera a kartonáže, zastúpenie firmy WELGER GmbH.

Sme český výrobca kompletných systémov na rezanie vysokotlakovým vodným lúčom.

Dodávka a montáž - slnečné panely pre ohrev vody, solárne panely - tepelné čerpadlá - rozvody kúrenia - podlahové kúrenie - krbové vložky, kotly na tuhé palivá.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - vráta, ploty, zábradlia, mreže - nábytok - bytové a interiérové doplnky - grily.

Prenájom, predaj - pracovné plošiny a náhradné diely - servis zariadenia pre práce vo výškach.

Predaj, montáž, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - chladničky, mrazničky - priemyselné chladenie

Predaj: - diagnostické a terapeutické zdravotnícke systémy - zdravotnícka technika - zdravotnícky materiál - potreby na laboratórne vyšetrenie

Servis a predaj: -čistiace systémy WAP ALTO -vysokotlakové stroje KRANZLE, LAVOR -umývacie a podlahové automaty COLUMBUS, HAKO -maliarska a striekacia-nástreková stroje TITAN, ELITE, AIRLESSCO firmy STORCH.

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

Výroba papierových sáčkov a obalov s potlačou, baliacich papierov, sáčkov Kebab, hamburgrov a hot-dog.

Výroba klietkových technológií pre odchov, chov a rozmnožovací chov hydiny. Ponúkame voľné výrobné kapacity. Vyrábame výrobky z plechu a hutného materiálu podľa dodanej výkresovej dokumentácie. Zákazková výroba a vývoj konvenčných jednoúčelových strojov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Inžinierska činnosť v oblasti stavebníctva -Prenájom dopravných a mechanizačných prostriedkov

Výroba - kované mreže - brány a vráta - dekorácia - ploty - kováčstvo i umelecké výroba - zvony

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si kladie za cieľ ponúknuť na jednom mieste všetok sortiment vybavenia kaderníckych, kozmetických, masážnych, pedikérskych a nechtových salónov alebo štúdií, ktorý je aktuálne dostupný na území SR.

Riešenie hlukových a rozptylových štúdií.