Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

služby: - rezanie a gravírovanie plastov, dreva, skla a iných materiálov na CO2 lasera.

Predaj, e-shop, servis: - záhradná technika - komunálna technika - umývacie a čistiace technika.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia bytov. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Opravy: - stavebné stroje a dopravné mechanizmy - hydraulické systémy - hydraulické valce - práca pojazdnou dielňou - servisné práce osobných automobilov - opravy nákladných vozidiel. Obrábanie kovov: - sústružnícke a frézarské práce - práca na horizontálnej vyvrtávačke. Výroba, montáž: - biologické čistiarne odpadových vôd ...

Služby - servis plynových kompresorov - servis vzduchových kompresorov a pneumatického náradia - servis plynových spotrebičov - servis a revízia zdvíhacích zariadení.

Firma Pavel Kmoch sa zaoberá predajom a servisom hasiacej a požiarnej techniky. V našom sortimente nájdete hasiace prístroje, hydranty, požiarne upchávky, klapky a ďalší materiál. Ďalej poskytujeme služby v oblasti požiarnej ochrany a bezpečnosti práce. Sídlime v meste Litoměřice na ulici Žernosecká 603/15. Predaj, oprava, servis, revízia: - ...

Služby - autorizované meranie emisií stacionárnych zdrojov - meranie znečisťujúcich látok. Prevádzkareň - adresa: Masarykova ul. 393/II, Klatovy.

Poradenskou činnosťou v oblasti hardvéru a softvéru - čistenie, oprava a servis výpočtovej techniky - inštalácia operačných systémov, antivírusov - realizácia počítačovej siete domácej či firemnej.

Výroba - školská tabuľa - keramické tabule - interaktívna tabuľa - pylónové tabule - nástenné tabule.

Internetový obchod, e-shop: - počítačové doplnky - kancelárske potreby - tonery, cartridge

Veľkoobchod, maloobchod: - všetok nábytok - kancelársky - bytový - nábytok do ordinácií - kuchynské linky na mieru vrátane montáže. Zaistenie: - vybavenie interiérov od architektonického návrhu až po konečnú realizáciu.

Firma NEXT ponúka: - bezpečnostné dvere - mreže: - rolovacie - nožnicové - pevné - brány - garážové vráta - predokenné rolety - bezpečnostné a solárne fólie na sklo - videosystémy - kontroly vstupu. Bezpečnostné dvere NEXT sú certifikované podľa noriem EÚ a poskytujú vysokú bezpečnosť, izoláciu aj moderný dizajn.

Špecializujeme sa na konštrukčnú činnosť a výrobu v oblasti strojárstva. Hlavné oblasti: - jednoúčelové a špeciálne stroje - špeciálne lisy na výrobu tvaroviek - formy pre tvarové tehly zo šamotu a žiarobetónu - formy na lisovanie keramických materiálov - formy na vstrekovanie plastov - renovácia hriadeľov - ozubené kolesá - ...

Výroba: -drôtený program Služby: -ohýbanie, lisovanie, zváranie a poprípade aj povrchová úprava drôtu.

Naše služby: - likvidácia autovrakov - prenájom skladovacích plôch. - znalecké odhady -kovoobrábanie

Výroba: - papierové vrecia - papierové tašky.

Stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia stavieb. Realitné služby. Obchodná činnosť. Výroba kontajnerov a ľahkých kovových konštrukcií. Delenie a zváranie kovových materiálov. Povrchová úprava kovov.

Naše produkty: - požiarna signalizácia - zabezpečovacia signalizácia - kamerové systémy - kontrola prístupu osôb.

Implementácia, predaj: - identifikačné systémy, ktoré zahŕňajú dochádzkový, prístupový aj stravovací systém.