Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Revízia kotlov a tlakových zariadení. práca: - vodoinštalácie - kúrenárske - montáž solárne systémy - rekonštrukcia kúpeľní.

Požičovňa vysokozdvižných plošín: - kĺbové prívesné montážne plošiny s pracovnou výškou 9, 5 a 14 m - vysokozdvižné montážne plošiny do 20m. Výškové práce za pomoci horolezeckej techniky.

Plynoinštalačné práce. Predaj - solárne systémy - vybavenie zelených dotácií. Predaj: - tepelné čerpadlá - vybavenie zelených dotácií Kúrenárske práce. Predaj - centrálne vysávače Vodoinštalačné práce.

Internetový obchod, predaj, eshop, e-shop: - ochranné pracovné a bezpečnostné odevy - pracovná bezpečnostná obuv - športové odevy - ochranné pracovné pomôcky, upratovacie pomôcky - montérky pre deti i dospelých - bezpečnostné značenie. Čistenie, úpravy odevov. Potlač textilu.

Firma Martin Svoboda - MASRAP kovo sa zameriava na CNC obrábanie a kovovýrobu. Ponúkame prevažne zákazkovú a malosériovú výrobu. Pri práci používame softvér Solidworks k presnému obrábanie, ktorý nám zabezpečí kontrolu nad výrobou jednotlivých dielov a zároveň zvyšuje efektivitu samotného obrábanie. kovovýroba:  - CNC obrábanie  - CNC ...

Požičovňa: - stavebnej techniky, stavebných strojov - záhradnej techniky - elektro náradia.

Spoločnosť Ray Service, a.s. z regiónu Zlínsky kraj je výrobcom káblových zväzkov a elektromechanických zostáv v SR. Súčasne je systémovým integrátorom svetových výrobcov káblových komponentov. Distribučné portfólio zahŕňa zákazkové káble, špeciálne kruhové MIL konektory, D-SUB konektory, letecké vodiče, zmršťovacie hadice, spájkovacie spojky a ...

Spoločnosť Mobile Storage s.r.o. Uherský Brod dodáva vybavenie skladov, skladové technológie a vykonáva servis regálov. Výroba je zameraná na regály pojazdné-mobilné regálové systémy, elektrifikované archívy a stacionárne regály paletové, konzolové, policové. Každé skladovanie je špecifické, preto Vám spracujeme projektovú dokumentáciu ...

Strojárska spoločnosť. Výroba sústružníckych a frézovacích dielov vo veľkoobjemových sériách - okrúhle, šesťhranné alebo špeciálne profily. Vyrábame diely pre rôzne odvetvia - inštalatérstvo, plynárenstvo, hydraulika, potravinárstvo, elektrotechnické komponenty. Vyrábame z mosadze, ale sme schopní pracovať s inými materiálmi - nerez, hliník, ...

Profesionálny IT servis. Správa sietí a systému POHODA. Predaj osobných počítačov, desktopových aj notebookov. Kompletný servis, renovácia Vášho zariadenia. Komplexné tlačové riešenie. Prenájom, servis tlačiarní. Tlač na kľúč. Správa serverov, konzultácie a predaj HW a SW.

Divízia agrochémie: ================== Ponuka služieb: -predaj prípravkov na ochranu rastlín - postrekov -predaj osiva, osivo -poradenská činnosť v oblasti využitia agrochemických prípravkov -poradenská činnosť pri zavádzaní nových technologických postupov ochrany rastlín v nadväznosti na spracovanie pôdy -poradenská ...

Technológie a zariadenia z antikora pre mäsospracujúci priemysel. Zákazková výroba: -zariadenia z nerezových ocelí pre mäsospracujúci priemysel: -rezačky, plytniče, násypky, nádrže, slimáky, dopravníky, špeciálne potrubné rozvody.

Vývoj, výroba, montáž: - prístupové systémy - stravovací systém (objednávanie, výdaja stravy) - hotelové zámkové systémy.

Zákazková výroba nábytku a komplexné dodávky interiérov - architektonické návrhy a vizualizácie - kancelársky nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Výroba reklamy a veľkoformátová tlač. Fotoprodukty. Prezentačné systémy. Reklamné predmety. Polepy áut. Stolárske práce. Výroba z dreva: - nábytok - bytové doplnky - mestský mobiliár. Zámočnícke práce, kovovýroba - mestský mobiliár.

Spoločnosť Thermacut vyrába a dodáva široký sortiment horákov a spotrebného tovaru, ktorý uspokojí aj najnáročnejšie požiadavky užívateľov všetkých plazmových zariadení na trhu. Široké spektrum spotrebných a náhradných dielov ponúka Thermacut aj pre všetky štandardné zariadenia na zváranie metódou MIG/MAG a TIG. Obchodné oddelenie: -Šenov ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod