Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

E-shop: - kancelársky, dielenský, sociálne, skladový a sedací nábytok - mobiliár

predaj: - taliansky nábytok - dizajnový nábytok pre reštaurácie, hotely, kaviarne, domácnosti - jedálenské stoly, dizajnový nábytok, reštauračné stoličky, barové stoly, barové stoličky, konferenčné nábytok, záhradný nábytok, stolové podnože, sedacie boxy.

predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky, kreslá - konferenčné stolíky, stoličky - detský nábytok - jedálenské, barové stoly a stoličky - dizajnový nábytok pre hotely, reštaurácie, kaviarne.

Výroba, predaj: -kartonáže: -tvarový výsek -klopové krabice -proložky -mřížky -planžety. Recyklácia: -RESY systém.

Špecializovaná predajňa: - medený inštalačný materiál. Montáž, inštalácia, práca: - rozvody vody, vodoinštalácia, kúrenie, kúrenárske, plynu, plynárske, solárne systémy - podlahové kúrenie - rekonštrukcia stúpačiek v bytových domoch - výmena radiátorových ventilov - plynofikácia kotolní - kotly VIESSMANN - tepelné ...

Záhradná technika Zdeněk Omelka Napajedla sa zaoberá predajom záhradnej a lesnej techniky a poskytuje servis pre zákazníkov z regiónu Zlín, Uherské Hradiště. Garančné prehliadky zabezpečujeme u záhradnej techniky a pre motory Briggs & Stratton. Ďalej u nás kúpite domáce potreby a záhradkárskej tovaru. Vaša záhrada potrebuje starostlivosť ...

CNC a NC ohýbanie rúrok a profilov. CNC zakružovanie rúrok a profilov. NC zakružovanie plechov. Zámočnícke, zváračské práce, delenie materiálov. Výroba, servis a predaj výfukov. Tvárnenie koncov rúrok do D 60x4. Tvárnenie profilov na krútiacim stroji. Brus trubiek do 30mm na stacionárne rotačné brúske.

Kovovýroba, strojárska výroba kusová a malosériová: -výrobky, diely, zariadenia, konštrukcia zo železného oceľového kovového materiálu -ekologická nádoba -obrábanie -frézovanie.

Oleochémia. Soľ a soľné produkty. Krmivá, suroviny. Zber živočíšnych tukov. Agrokomodity. Výroba peliet. Strojárstvo. Obnoviteľné zdroje energie.

Predaj, montáž, autorizovaný servis: -nezávislé a prídavné kúrenia EBERSPACHER pre osobné, dodávkové a nákladné autá, autobusy, lokomotívy, stavebné a zemné stroje.

Kováreň VIVA je jedna z najmodernejších kováční strednej Európy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konštrukčných ocelí.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -OOPP osobné ochranné pracovné pomôcky -čistiace prostriedky -kancelárske potreby -obalový materiál. Výroba: -čistiace handry pre priemysel -pracovné odevy.

Dodávka, montáže: - systémy merania a regulácie (MaR) pre centrálne a objektové výmenníkové stanice, kotolne, vzduchotechnické zariadenia - individuálna regulácia - výroba rozvádzačov NN - výroba softvér - projekčná činnosť elektro - dodávky a servis kondenzačnej techniky GEMINOX

Profesionálna manipulačná technika na predaj: - paletové vozíky - elektrické, ručné, nožnicové - vysokozdvižné vozíky - ručné, elektrické - prepravné vozíky - s pevnými či nafukovacími kolesami, skladacie, policové - rudly - štandardné, profesionálne, skladacie, špeciálne - stavebné, záhradné kolieska.

Konštrukcia vstrekovacích foriem a iných strojných súčastí - vývoj plastových dielcov - modelovanie a vývoj tvarových súčastí, nástrojov a meracích prípravkov - zhotovíme výrobnú dokumentáciu vstrekovacích foriem podľa zadania a požiadaviek - ponúkame konzultácie a poradenstvo v oblasti návrhu plastových dielcov, konštrukcia foriem a ...

Kovovýroba, práce: -lisování plechov za studena -dělení materiálov. - CNC frézovanie a sústruženie - ohýbanie rúrok

Predaj, montáž, servis, eshop: - chladiace zariadenie - klimatizačné zariadenie - tepelné čerpadlá - gastrozariadenia.

Naša firma Ing. Radek Houška - Autobatérie Zlín sídliaca v Zlínskom kraji ponúka široký sortiment štartovacie záložných a trakčných akumulátorov mnohých značiek. Radi Vám poradíme s výberom, premeriame a vymeníme batériu do Vášho "miláčika". Ponúkame: Štartovacie akumulátory pre najrôznejšie aplikácie: - osobné a nákladné automobily - ...

Spoločnosť ACE-TECH s.r.o. ponúka CNC sústruženie a CNC obrábanie veľmi presných sústružených a frézovaných dielov. Zameriava sa na zložitú a technologicky náročnú výrobu. Tomu zodpovedá najnovšie technologické vybavenie. Okrem bežne obrábaných uhlíkových a nerezových ocelí obrába štandardne aj nástrojové a ťažko obrobiteľné ocele a zliatiny ...