Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Práca: - lakovacie a natieračské práce: - práškové lakovanie - obrábanie - kovoobrábanie - zámočnícke práce, kovovýroba - tryskanie.

- Práce vykonávané pomocou vysokozdvižných plošín a ich prenájom - Kontajnerová doprava (materiál, stavebný odpad vrátane zabezpečenia jeho likvidácie a pod.) - Elektromontážne práce - Kovovýroba - Stavebné práce (bytové domy, rekonštrukcie bytov, stavebná výroba) - Výroba, dodávka a montáž kontajnerových státie - Výroba, dodávka a montáž ...

Výroba: -chemické, petrochemické zariadenia -oceľové konštrukcie -drevospracujúce stroje a zariadenia -vodohospodárske zariadenia pre čističky, čistiarne odpadových vôd.

Kovovýroba, kovoobrábanie. Výroba, e-shop: -upínací zariadenie, stolárske zvierky -přídavné zariadenie k TS -odlitkové zvierky -zemnící zvierky -stahovák s excentrom -stahovák s čapom -otvírače debien -vozíky -Skrutky a matice trapéz -Nerez program - priemyselné čistiarne odpadových vôd -zakázková výroba. -CNC ...

Spoločnosť Kovovýroba Vraný Vám ponúka realizáciu kusových aj sériových zákaziek v oblasti kovovýroby. Kovovýroba: - kusové aj sériové zákazky - výroba kovových prvkov - výroba do interiéru aj exteriéru - realizácia montáží. Práca: - obrábanie - sústruženie - frézovanie - ohýbanie - delenie materiálu - zváranie - ...

Vyrábame nerezové zariadenie pre gastronómiu, zdravotníctvo a stavebníctvo. Okrem iného vyrábame pracovné stoly, umývacie stoly, umývadlá a drezy. Ďalej vyrábame akumulačné odsávače-digestory, tukové lapače-filtre, rošty. Tiež sa špecializujeme na výrobu chladiacich zariadení: vitríny, chladničky, boxy a ohrievacích zariadení - vodné ...

Zámočnícke práce, stavebné zámočníctvo: -branky, brány, oceľové konštrukcie, výkladca, zábradlia -garážové vráta -oplotenie, zábradlie.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Spoločnosť POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojárskej výroby, zameriava sa na realizáciu konštrukcií, ich montáž a povrchovú úpravu.

Kúrenárske práce Montáž - oceľové konštrukcie Drobné murárske práce Zváračské práce Zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce

Výroba - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely Vývoj a konštrukcia - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely.

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť WALBO ENGINEERING s.r.o. sa špecializuje na návrh a výrobu skládkových systémov, strojárskych celkov, náhradných dielov a netypických prevodoviek.

Predmetom činnosti spoločnosti TMK construction s.r.o. je predovšetkým výroba strojov, zariadení, kovovýroba a zámočníctvo.

Milan Gajdošík sa zameriava na kovovýrobu, obrábačstvo a zváranie.

kovovýroba: -strojársky kusová na zákazku. práca: - na konvenčných a CNC strojoch vrátane povrchových úprav: - sústružnícke, sústruženie kovov - frézarské, frézovanie ocele - brusičské, brúsenie železa. - sústruženie, obrábanie. - montážne práce zostavy a podzostavy.

Zámočnícke práce, kovovýroba, trieskové obrábanie

Váš partner pre plánovanie, výpočty, projektovanie a dokumentáciu priemyselných zariadení z jedného zdroja. Naše skúsenosti a využitie najmodernejších softvérových systémov na vývoj najefektívnejšieho a ekonomicky atraktívneho riešenia pre vaše požiadavky.

Martin Doležal prevádzkuje zákazkovú kovovýrobu, komplexné služby od odborných konzultácií cez zameranie priestorov, výrobu až po montáž.

Spoločnosť Juhočeská strojárska s.r.o. sa zaoberá výrobou strojárskych súčastí. Od júla roku 2006 sme držiteľmi certifikátu manažérstva kvality EN ISO 9001:2000. Vyrábame súčiastky ku kávovarom aj diely pre automobilový priemysel. Naše produkty sú vyvážané do zahraničia, predovšetkým do Švajčiarska, čo tvorí 75% obratu. Zvyšných 25% tvorí ...