Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Nástrojárska výroba, kovovýroba - laserovanie dielov - obrábanie CNC - brúsenie - rezanie.

Výroba, dodávka prevodoviek - planétové, kužeľové a špirálové prevodovky.

Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - zábradlia, mreže - garážové státie - renovácia motocyklových veteránov.

Kovovýroba a zváranie: - hutnícky, spojovacia technika, materiál - rôzne náradie, brusič nástroje

Kovovýroba pre automobilový priemysel: - lisovanie - výstredníkové lisy, hydraulické lisy, zváracie lis - ohýbanie - strihanie materiálu do sily 6 mm strojnými nožnicami - sústruženie, frézovanie, nitovanie - diely a polotovary z oceľových plechov a zvitkov - kovové súčasti podľa požiadaviek zákazníka - lisovacie nástroje - ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové výlisky -nástroje CAD CAM -CATIA, I-DEAS -zvárenca -podkomplety -vnútorné diely karosérie, podvozkov, motorov.

Zlieváreň. Výroba, dodávka, predaj: - odliatky z: -oceľ uhlíkových -oceľ legovanej nerezové, oteruvzdorné, žiaruvzdorné, teplovzdorná, oceľové -litinové z tvárnych liatin -legované liatiny. Mlecie segmenty do papierenských strojov. Kovovýroba.

Kovovýroba: -brúsenie -frézovanie -sústruženie -vŕtanie -zváranie

Výroba, predaj: -kovýroba -spracovanie tvarovaného drôtu pre automobilový priemysel -VÝVOJ a sériovú výrobu pre takmer 30 typov automobilov -návrhy vlastné nástrojovej časti CNC ohýbacích strojov a robotických zváracích prípravkov. Naše produkty: -drátěné inserty -drátěné rámy -pedály -táhla -drátěné háčiky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo: - CNC obrábanie - matrice.

Český výrobca kovových strešných doplnkov. Vyrábame, výroba, e-shop: - snehové zachytávače - komínové lávky - strešné stupne (nášľapy) - strešné komínové výlezy - strešné rebríky, schody - držiaky solárnych panelov - plechové hrebenáče a ďalšie. Maloobchod, veľkoobchod: - strešné krytiny, asfaltové pásy, parozábrany.

Výroba: -zámočníctvo -výroba prípravkov pre plynárov.

Výroba, prenájom, predaj, servis: - obytných a sanitárnych kontajnerov - školy, škôlky - administratívne budovy - vrátnica - ubytovne - zariadenie staveniska - sociálne zariadenie. Predaj kontajnerov.

Spoločnosť Bühler CZ s.r.o. Žamberk svoju činnosť zamerala na strojársku výrobu. Najmä sa špecializujeme na výrobu strojov na spracovanie potravín, na technológie na spracovanie zrna na múku a krmivá, na výrobu cestovín a čokolády. Ďalej pôsobíme v oblasti technológií v oblasti výroby strojov a zariadení na tlakové liatie, mokré brúsenie a ...