Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

LAJDA KOVO s.r.o je firma so zameraním na kovovýrobu, obrábanie kovov a plastov a venujeme sa predovšetkým trieskovému obrábaniu alebo obrábaniu pomocou frézovania a vŕtania. Výrobky obrábame na klasických aj automatických sústruhoch. Vykonávame teda sústruženie na CNC strojoch a obrábanie na CNC strojoch. Automatické sústruhy, ktoré vlastníme ...

Výroba: - oceľové konštrukcie - komponenty pre koľajové a cestné vozidlá - strojné súčasti a náhradné diely - zvarence služby: - zakružovanie plechov - delenie materiálu - ohýbanie - tvárnenie, lisovanie - zváranie

Technické inšpekcie v hutníckom a strojárskom odbore. Organizujeme prehliadky a inšpekcie: - kapacitné a organizačné - finálna kontrola výrobku - priebežné prehliadka kvality - dohľadové na kontrolný proces a technológiu - predexpedičné - nakládkový a vykládkový.

Strojárska výroba - LASER JOB SHOP - so zameraním na spracovanie plechov CNC technológiami na strojoch TRUMPF: -CAD spracovanie technickej výkresovej dokumentácia -dělení materiálu - rezanie LASERom (Oceľ do 20 mm, nerez do 12 mm, hliník a mosadz do 3mm) -presné ohýbanie na ohraňovacom lise -svařování MIG / MAG / TIG, kompletizácia ...

Nástrojárska výroba, kovovýroba - laserovanie dielov - obrábanie CNC - brúsenie - rezanie.

Výroba, dodávka prevodoviek - planétové, kužeľové a špirálové prevodovky.

Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - zábradlia, mreže - garážové státie - renovácia motocyklových veteránov.

Kovovýroba a zváranie: - hutnícky, spojovacia technika, materiál - rôzne náradie, brusič nástroje

Kovovýroba pre automobilový priemysel: - lisovanie - výstredníkové lisy, hydraulické lisy, zváracie lis - ohýbanie - strihanie materiálu do sily 6 mm strojnými nožnicami - sústruženie, frézovanie, nitovanie - diely a polotovary z oceľových plechov a zvitkov - kovové súčasti podľa požiadaviek zákazníka - lisovacie nástroje - ...

Kovovýroba. Výroba: -kovové výlisky -nástroje CAD CAM -CATIA, I-DEAS -zvárenca -podkomplety -vnútorné diely karosérie, podvozkov, motorov.

Zlieváreň. Výroba, dodávka, predaj: - odliatky z: -oceľ uhlíkových -oceľ legovanej nerezové, oteruvzdorné, žiaruvzdorné, teplovzdorná, oceľové -litinové z tvárnych liatin -legované liatiny. Mlecie segmenty do papierenských strojov. Kovovýroba.

Kovovýroba: -brúsenie -frézovanie -sústruženie -vŕtanie -zváranie

Výroba, predaj: -kovýroba -spracovanie tvarovaného drôtu pre automobilový priemysel -VÝVOJ a sériovú výrobu pre takmer 30 typov automobilov -návrhy vlastné nástrojovej časti CNC ohýbacích strojov a robotických zváracích prípravkov. Naše produkty: -drátěné inserty -drátěné rámy -pedály -táhla -drátěné háčiky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo: - CNC obrábanie - matrice.