Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Správa nehnuteľností. Metalurgia: - zastúpenie zlievárenskej a kováčskej výroby. Strojárstvo: - subdodávky pre lesnícky, automobilový a poľnohospodársky priemysel.

Ponúkam zámočnícke práce, kovovýrobu, výrobu mreží, brán, bránok, dverí, zastrešenia, zádveria, plotov, zábradlia. Vykonávame tiež rekonštrukcie a opravy.

Sme strojárska firma ktorá sa od roku 1995 špecializuje na vývoj, výrobu a následný servis zariadení na spracovávanie odpadov drvením a mletím vrátane separácie feromagnetických kovov a parných turbín. Vďaka vynikajúcej odbornosti a dlhoročným skúsenostiam našich pracovníkov so strojnou výrobou a kvalitnému zázemiu sme sa postupne vypracovali ...

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú zámočnícku výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zariadení a prípravkov. V súčasnej dobe Vám k vyššie uvedeným činnostiam môžeme ponúknuť tiež služby v oblasti 3D tlače. Zaoberáme sa zákazkovou aj sériovou výrobou od návrhu až po finálny výrobok a výrobnú dokumentáciu. V rámci kovovýroby zabezpečujeme aj ...

IRP Steel s.r.o. sa zameriava na sériovú kovovýrobu, tryskanie a práškové lakovanie výrobkov a vyrába záhradné doplnky

Spoločnosť WALBO ENGINEERING s.r.o. sa špecializuje na návrh a výrobu skládkových systémov, strojárskych celkov, náhradných dielov a netypických prevodoviek.

Kovovýroba, výroba: - rozvádzače-elektromerové, staveniskové, kompenzačné, plastové-v 43 typoch. Elektromontáže. Elektro: - inštalácia - revízia. Zákazková výroba NN rozvádzačov do 14 dní. Kovovýroba, prášková lakovňa.

Strojárska výroba: - strojové opracovanie na vyvrtávačke a sústruhoch, - vŕtanie, - rezanie, - zámočnícka výroba, - zváranie. Zváračská škola: - výučba zváračov kvalifikovanými pracovníkmi, - kurzy zvárania, - zaškolenie, - prípravné kurzy, - preskúšanie, - v rámci výučby stravovania a ubytovania. Vzdelávacie stredisko: - ...

Konštrukcia, výroba: - komponenty pre oblasť automatizácie a vákuovej techniky - dopravníky

Služby: - strihanie, dierovanie, ohýbanie a skružovanie plechov - spracovanie na CNC strojoch - zváranie - plazmové rezanie. Kovovýroba, výroba: - dopravné a potrubné systémy - náhradné diely a technologické súčasti.

Sme špecialisti na strojársku výrobu. Dodávame strojnú techniku a komponenty vyrábané na zákazku. Súčasťou našej ponuky služieb sú aj zváračské práce a obrábanie.

Strojárska a zámočnícka výroba, dodávka: - pružiny - ozubené kolesá, reťazové kolesá, spojky, ložiská - pneumatické a hydraulické prvky - mazací technika.

Spoločnosť ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. so sídlom v Ostrave v Českej republike, ktorá je zároveň členským štátom Európskej únie, sa špecializuje na zákazkovú výrobu poľnohospodárskej techniky, zvárané komponenty pre manipulačnú techniku, transportných paliet, automotive a ďalších produktov s koncentráciou na krajiny ...

Komplexné spracovanie plechu CMC technológií. - výroba mechanických komponentov a montovaných jednotiek predovšetkým z tenkých plechových materiálov - CNC technológia - pálenie laserom, vysekávanie, ohýbanie, vrátane ďalšieho spracovania.

Výroba a opravy električiek, trolejbusov a Elektrobus. Možnosti kovovýroby, drevovýroby, obrábania, povrchovej úpravy a pod.

činnosť: - renovácia strojných dielov žiarovo striekanými povlaky, popr. návary - dodávky strojných súčastí, ozubené kolesá, hriadele a valce - certifikovaný predajca odstredivých separátorov a doskových výmenníkov tepla firmy Alfa Laval

Spoločnosť SMART TRADING COMPANY s.r.o. sa zaoberá výrobou mechanických komponentov pomocou CNC technológií, predovšetkým z plechových polotovarov. Ponúkame kvalitné a flexibilné dodávky výrobkov a služieb od prototypov cez malé, stredné a veľkoobjemové zákazky. Služby: Tvorba projektovej dokumentácie s 3D návrhom, CNC vypaľovanie a dierovanie, ...

Výroba, montáž: - vjazdové brány - oplotenie kovovýroba,

Zámočníctvo, kovovýroba - oceľové konštrukcie - vráta, posuvné brány, zábradlia, mreže.

Kovovýroba - kovové palety - oceľové skladacie konštrukcie.

Technické poradenstvo v strojárskej výrobe. Opravy, modernizácia strojov.

Vyrábame diely banských výstuží a ramená hydraulických rýpadiel pre materskú spoločnosť Caterpillar.