Nástrojárne ponúkajú výrobu vstrekovacích foriem, postupových strižných nástrojov, automatizovaných zariadení, zváracích nástrojov, meracej techniky a dierovacích nástrojov. Nástrojárske práce zahŕňajú aj sústruženie, frézovanie, rezanie a ďalšie služby.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Špeciálne zváranie nádob, nerezového potrubia, hliníkových konštrukcií a hydraulických nádrží.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba foriem na plasty -výroba prototypových foriem zo zliatin hliníka -nástrojáreň -lisovanie plastu -výroba pre automobilový priemysel. Remeslo: -nástrojár.

Výroba, spracovanie: - formy pre sklársky priemysel - gumové ventily pre abrazívne materiály - laboratórne prístroje - detekcia plynu a pár. Kovoobrábanie. Nástrojáreň.

Spoločnosť Washina engineering s.r.o. sa špecializuje na strojársku výrobu, predovšetkým strojných zariadení, strojov, robotizovaných pracovísk a mnoho ďalších. Realizujeme rezanie vodným lúčom na stroji FLOW MACH 3 v 2D. Táto unikátna technológia, ktorá tepelne neovplyvňuje daný materiál, reže všetky rôzne materiály ako kov, sklo, keramiku, ...

Obrábačstvo. Vykonávanie mechanických úprav, obrábanie kovov: - nástrojovej ocele, Al + Cu - zliatiny - zliatiny medi - nástrojovej ocele - oceľ rýchlorezná, žiaruvzdorná, zušľachťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové zváranie. Tlakové vstrekovanie ľahkých kovov. Odporové zváranie elektród.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Oprava: -hydrauliky -deliacich strojov -kosiacich strojov -strojov schön, schoen+sandt, sandt, atóm, ring, svit. Predaj: -sekacie stroje -deliace stroje.

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Blohm Czech s.r.o.je dcérskou spoločnosťou Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma bola premenovaná na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastúpenie firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované diely na stavbu lisovacích nástrojov a prípravkov -strižníky, matrice, vŕtacie puzdrá, aretačné čapy, kalené kolíky -normalizované diely do foriem, ...

Konštrukcia, výroba: - strižné nástroje - náradie a prípravky, súčiastky z plechu a pružín - pružiny - ozubené kolesá a pastorky - lisovanie menších výliskov z plechu - formy, vstrekovacie formy. CNC frézovanie a sústruženie. Zváranie, zváranie hliníka. Rezanie drôtom. Elektroiskrové hĺbenie. Sídlo firmy: - Jablonka 580.

Činnosť, služby: -zahraničný obchod: -sprostredkovanie dodávok strojárskych výrobkov -oceľové konštrukcie -presné nástrojárske výrobky -frézované a sútružené diely -polstrovanie. -vypracovanie projektov na čerpanie, dotácií z fondu EÚ -inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Výroba, kompletizácia, projekt, kompletizácia, ...

Firma PILANA MARKET, s.r.o. sa od svojho vzniku v roku 1992 špecializuje na maloobchod, veľkoobchod, servis drevoobrábacích nástrojov, predaj náradia a servis nástrojov na obrábanie dreva a plastov. Pre firmy v obore drevárskej prvovýroby, stolárstva a drevospracujúceho priemyslu ponúkame na území Moravy rozvoz tovaru a zabezpečenie servisu ...

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -nástrojárske, nástrojárstvo.

Oprava, servis: - osobné automobily - prestavby vozidiel - náhradné diely. Zámočníctvo, nástrojárstvo.

Stavebné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Murárstvo, murárske práce. Montáže: - sadrokartóny, sadrokartónové priečky, podhľady.