Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Nákup a predaj: - sústružnícke nože, frézy - obrábací sortiment. Obrábačstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie.

Konštrukčné práce - modelovanie a konštrukcia. - náradie a kovové diely - formy pre automobilový a strojársky priemysel. Kovovýroba: - CNC frézovanie: - výroba modelov, foriem, kokíl, opracovanie odliatkov. - CNC sústruženie od jedného kusa po sériovú výrobu. Služby: - programovanie CAM, CMM - meranie v 3D.

Kováčstvo, kováčske práce. Kovovýroba, obrábanie kovov: - sústruženie, vŕtanie, frézovanie a obrábanie kovov.

Výroba, obchod, predaj: -presné liate dosky -obojstranne frézované dosky -dosky na výrobu foriem -kontinuálne liate dosky -valcované dosky -duralové dosky -duralové plechy guľatiny -hliníkové guľatiny -duralové guľatiny -prírezy z dosiek -prírezy z guľatín výroba prírezov podľa požiadaviek zákazníka obrábanie podľa ...

Obrábačstvo. Obrábanie kovov. Kovovýroba. Sústruženie - rotačné súčiastky.

Obrábačstvo. Návrhy, výroba, povrchové úpravy: - polotovary pre kovovú bižutériu - kovové bižutérne komponenty: - kotlíkové reťaze pre šatóny - našívacie kotlíky pre šatóny - nástroje a výrobky technického a úžitkového charakteru.