Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Výroba, práca: - CNC sústruženie a CNC frézovanie

Výroba: -modelová zariadenie -slévárenské modely -prípravky predaj: -materiál, potreby a príslušenstvo pre výrobcov modelového zariadenia. Poradenstvo a sprostredkovateľská činnosť. Certifikát ISO 9001: 2008.

Reklamné tabule. Štartovacia pištoľ. Lepiaca strojčeky. Záhradný nábytok: -kovová -drevo. Strojová výroba: -frézování -soustružení.

Sme spoločnosť PLASTPOL s.r.o. z Novej Vsi pri Novom Meste na Morave, ktorá sa zaoberá zákazkovým aj sériovým CNC obrábaním plastov, dreva, hliníka a iných nekovových materiálov a taktiež ich frézovaním a sústružením. Medzi naše služby patrí: - zákazkové aj sériové obrábanie nekovových materiálov - príprava polotovarov a výroba 3D ...

Gravírovanie na zákazku: - mechanické a laserové - CNC frézovanie - rezanie laserom - výroba pečiatok, štočkov

Výroba, predaj: -strojírenství - zákazková výroba -obrábění a opracovanie kovov -jednoúčelové a špeciálne stroje a zariadenia -soustružení, vŕtanie, frézovanie, brúsenie, vyvrtávanie -renovace -Oprava dielov -kusová výroba -výroba, renovácie pre lodné a parné energická zariadení.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: - kovovýroba - CNC obrábanie - frézovanie