Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba, konštrukcia: - montážne, zváracie, výrobné a kontrolné prípravky - strižné, ohýbacie, tvárniace nástroje vrátane náhradných dielov - formy na plastové a gumené výlisky. Kovoobrábanie: - presne obrábané diely na výrobu obrábacích strojov.

Práca: - kovoobrábanie - mechanické úpravy kovov.

Strojárska výroba, kovoobrábanie: -komponenty, diely do automobilov, autodiely -pre automibilový priemysel. Práca: -obrábanie kovov na CNC strojoch -frézovanie odliatkov.

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba strojných súčiastok

Kovovýroba, strojárska výroba: -frézovanie -CNC obrábanie zliatin hliníka.

Kovoobrábanie. CNC obrábanie kovov.Výroba slimákov.

Kovoobrábacie práce: - obrábanie kovov - frézovanie - sústruženie - rezanie - zváranie argónom - hliník, meď, nerez

Práca: -kovoobrábanie -sústruženie -delenie materiálu -frézovanie -zváranie -brúsenie na guľato -lisovanie až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábanie až do priemeru 500mm -možnosť skladových priestorov vonkajších aj vnútra.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Kovoobrábanie - elektroerozívne drôtové rezanie. Konzultácie: - technologické stratégie ako pre frézovanie, tak aj sústruženie v systéme EDGECAM podľa potrieb výroby. Laserové naváranie kovov. Tvorba: - NC-kódy pre všetky druhy CNC obrábacích strojov a pre rôzne riadiace systémy. Poradenstvo: - CAD/CAM aplikácie (vrátane ...

Zámočníctvo, kovoobrábačstvo NC. Výroba nosičov tŕňov pre diaľnice a cyklotrasy.

Kovoobrábacie práce - sústružnícke práce

Konštrukcia, výroba: - strižné nástroje - náradie a prípravky, súčiastky z plechu a pružín - pružiny - ozubené kolesá a pastorky - lisovanie menších výliskov z plechu - formy, vstrekovacie formy. CNC frézovanie a sústruženie. Zváranie, zváranie hliníka. Rezanie drôtom. Elektroiskrové hĺbenie. Sídlo firmy: - Jablonka 580.

Činnosť, služby: -zahraničný obchod: -sprostredkovanie dodávok strojárskych výrobkov -oceľové konštrukcie -presné nástrojárske výrobky -frézované a sútružené diely -polstrovanie. -vypracovanie projektov na čerpanie, dotácií z fondu EÚ -inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Výroba, kompletizácia, projekt, kompletizácia, ...

Obrábačské práce. Zámočníctvo. Opravy automobilov.