Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Práca: - prípravné stavebné práce - povrchové úpravy - zváranie kovov a ďalších materiálov - kovoobrábanie, obrábanie kovov, obrábačstvo.

Povrchové úpravy výrobkov a konštrukcií, prášková lakovňa.

Montáž - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel Výroba - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel - stroje a zariadenia na zváranie nerez materiálov Zámočnícke práce.

Výroba: -mreže -schodisko -zábradlie -zváranie v ochrannej atmosfére CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kovanie a interiérové doplnky -sústruženie -frézovanie. Povrchová úprava: -CNC obrábanie -lakovanie práškovou farbou -žiarové zinkovanie -galvanické zinkovanie -niklovanie.

Výroba: - brány pojazdové a nesené - bránky Výroba - oceľové schodisko - zábradlie nerezové a oceľové Povrchové úpravy Zámočnícke práce.

Dodávka - tepelné izolácie Zatepľovanie fasád domov a budov - revitalizácia panelových domov - certifikát registrovaných dodávateľov v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betónové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlie Tryskanie železobetónových konštrukcií Stavebníctvokompletná výstavba rodinných domov od a do z na kľúč.

Práškové nanášanie farieb Výroba - oceľové konštrukcie. Stavebné zámočníctvo.

Protipožiarne zabezpečenie, protipožiarne prestupy, zámočnícka činnosť, elektromontáže, projekčná činnosť, výškové práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo Izolatérstvo

Strojárska výroba: -trieskové obrábanie, opracovanie -CNC sústruženie, frézovanie, rezanie -CNC delenie materiálu -konvenčné sústruženie, brúsenie -nenormalizované a tvarovo neľahké diely pre strojársky, energetický a stavebný priemysel -zostavy, kompletizácia. Vybavenosť: -CNC DMG 510, sústruh -CNC DMG 1032, frézka -CNC píla ...

Drobné sklenárske práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Zámočník, nástrojár.

Natieračské práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Murárske práce Zámočnícke práce.

Zváračské práce Zámočnícke práce.

Výroba kusových a malosériových dielov na CNC stroje a vodného chladenia pre výpočtovú techniku.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Stavebné zámočníctvo, sústruženie a frézovanie

Povrchové úpravy, úprava - predúpravy abrazívne tryskanie a metalizácia (žiarové striekanie kovov). Technologické zariadenie priebežný tryskač, tryskací box, stolový tryskač. Abrazívne tryskanie: -tlakové -priebežné -nekovovými materiálmi - kremičitý piesok, troska. Žiarový nástrek: -metalizácia - zinok, ZNAL -šopovanie - hliník, meď a ...

Plazmová rezacia technika KJELLBERG Predaj, servis, zastúpenie: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a horáky -inštalácia kompletných rezacích pracovísk pre pálenie plechov plazmou aj autogénom a realizujeme tiež dodávky robotických systémov / MOTOMAN / s odsávaním KEMPER -kompletný sortiment elektród Kjellberg a zváracie zdroje ...

Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Zámočníctvo: -otváranie dverí, bytov, zámkov -výroba, výmena kľúčov, zámkov

Služby: - brúsenie drevoobrábacích a kovoobrábacích nástrojov