Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Výroba, opravy, rekonštrukcia zákazkovým spôsobom: -tlakové zariadenia bez obmedzenia -nádrže, silá -kontajnery -oceľové konštrukcie -manipulačné zariadenie -jednoúčelové stroje a zariadenia -bojlery od 100 do 6000 litrov z materiálov obvyklej akosti aj nerezových ocelí. Spracovanie nerezových ocelí. Práca: -zváračské ...

Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie -konštrukcia potrubných a káblových mostov Montáž: -priemyselných pracovných strojov Stavba, výstavba: -priemyselné a bytové objekty -inžinierske stavby Práca: -zváračské -vodoinštalačný -plynárske -kúrenárske

Služby: - opracovanie odliatkov - tryskanie - brúsenie - povrchové úpravy kovov

- Obrábanie na klasických strojoch - sústruh, frézka, vŕtačka, - zváranie pod CO2 menších konštrukčných prvkov

Výroba a montáž: -oceľové konštrukcie -stroje či zariadenia. Povrchová ochrana: -tryskanie -lakovanie mokrou cestou

CNC Obrábanie kovov. Obrábačské práce.

Činnosť: - oceľové, železné a hliníkové konštrukcie na zákazku, - montáž rozvodov a klimatizačných systémov, - stavba strojov a zariadení, - silá a zásobníky, - železiarstvo, - zváranie, - výstavba, - elektroinštalácia.

Zámočníctvo. Výroba, oprava, servis: -oceľové konštrukcie -brány -schodisko

Výroba: -hliníkové radiátory -hliníkové okná a dvere -hliníkové zábradlia Obrábačské práce.

Zámočníctvo. Remeslo: -zámočník -zámočnícke práce.

Vykonávanie stavieb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentácií -vodoinštalačné a kúrenárske práce -kovovýroba -zámočníctvo a montáže -krovy, pergoly a drobné drevené stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchynských liniek.

Stavby na kľúč. Bežné údržbárske opravy bytových a nebytových priestorov. Práca: -murárske -elektroinštalačný -zámočnícke -vodoinštalačný -kúrenárske -truhlárske. Predaj a servis: -kotle na drevoplyn.

Stavebné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Prípravné práce pre stavby Vykonávanie stavieb. Demolácia, odstraňovanie stavieb. Zemné, výkopové práce.

Ak máte záujem o akúkoľvek atypickú zámočnícku prácu či kovovýrobu, sme tu pre Vás! Medzi naše činnosti patria zámočnícke práce a kovovýroba. Ponúkame výrobu nerezových atypických konštrukcií, zábradlí, schodísk, sklenených priečok, posuvných dverí s kompletným nerezovým kovaním a mnoho ďalšieho. Atypickú výrobu prevedieme podľa požiadavky ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba s použitím nerez ocele. Vývoj, výroba: - vybavenie golfových ihrísk - zámočnícke prvky podľa potrieb klienta.

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblastiach: - elektro práce - zámočníctvo - zemné práce (bager CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia + V3S). Naše služby: - doprava osobná a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - meracia činnosť - pomocné práce - zámočnícke práce - zapožičanie kontajnera.

Plyn, kúrenie, voda, servis plyn.kotlov, plynorevízia, zámočníctvo.