Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Výroba: - Rootsove dúchadlá - dúchadlové sústroje - aeračné membrány - deflagračné (protiexplozívne) poistky. Záručný aj pozáručný servis, opravy: - dúchadlá. Obrábanie na CNC aj klasických strojoch.

Montáž, dodávka technologických celkov: - dodávka a montáž potrubných rozvodov (tepla, vzduchu, vody, pary, chladiva) - rekonštrukcia vykurovacích systémov - výrobných prevádzok, sídliskových kotolní - rekonštrukcia kotolní - rekonštrukcia vonkajších potrubných rozvodov (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolácia potrubných rozvodov - ...

Kovovýroba: - obrábanie kovov. Výroba a predaj: - palivové drevo.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolácií vrátane zámočníckej výroby po celej SR

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.

Práca: - zváranie hliníka, nerezu.

Obrábanie kovov: - sústuženie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie, delenie materiálu - tepelné spracovanie - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezovej ocele a hliníka - atrakcie pre plavecké a relaxačné bazény - nerezové zábradlie - nerezové pracovné stoly - nábytok, bytové doplnky Zváranie TIG.

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Činnosť: - zámočnícke práce - otváranie dverí Predaj, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, predaj: - presné nástroje zo spekaného karbidu a to aj vrátane kombinácie s ušľachtilou oceľou.

Výroba: - hydraulické valce - hydraulické hadice - CNC obrábanie Servis: - hydraulické zariadenia. Servis a opravy: - hadica-nonstop. Opravy: - hadica servoriadenia a klimatizácie.

Obrábačské práce. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -strojné zariadenia. Povrchové úpravy.

Elektroinštalačné práce. Revízia NN inštalácií, bleskozvodov, náradia a spotrebičov: - bleskozvody Drobné zámočnícke práce.

Stavebná výroba, výstavba: -stavby rodinných domov a bytových domov. Prevádzka čistiarní odpadových vôd, kanalizácií. Zámočníctvo. Požičovňa malej stavebnej mechanizácie. Recyklácia stavebných materiálov.

Strojárska výroba, kovoobrábačstvo, CNC obrábanie.

Servis a opravy: - autorizovaný servis vozidiel značky MAN - pozáručný servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis prívesov a návesov všetkých značiek - servis dodávok - meranie EMISIÍ, príprava na STK, ciachovanie tachografov - opravy prevodových skríň ZF a EATON - zámočnícke a klampiarske práce - diagnostika bŕzd - ...

Lisovanie technickej gumy najmä pre automobilový priemysel Výroba: - silentbloky pre automobily AVIA, LIAZ - ostatné gumené výrobky. Obrábanie - CNC dlhotočné automaty. Držitelia certifikátu akosti podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001

Zámočníctvo - výroba nekotvených a kotvených oceľových stožiarov

Výroba: - nerezové zábradlie - kúpeľňové rebríky - výrobky z nerezu - striešky na komín - stoly - brány.