Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Stavebné zámočníctvo. Zákazková výroba, atypická produkcia. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlia - bránky, vráta, mreže - rebríky - potrubie. Realizácia drobných stavebných prác. Dodávka. - oceľové konštrukcie - oceľové haly.

Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov

Klampiarstvo, pokrývačstvo, izolácia rovných striech Zámočníctvo Vzduchotechnika Výškové práce

Veľkoobchod, predaj: - hutnícky materiál - betonárska oceľ - plechy oceľové, pozinkované, hliníkové, nerezové - PUR panely - trapézové krytiny, fasádne systémy. Služby - delenie materiálu tabuľové nožnice do 16mm/3000mm - strojové rezanie, uhlové rezanie, plazmové rezanie, autogénová súprava - ohýbanie betonárskej ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Práca: - stavebné klampiarstvo - pokrývačstvo - zámočníctvo - vzduchotechnika - izolácia rovných stien.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podľa požiadaviek zákazníka) -všetky vyrábané stroje sú navrhnuté a vyrobené v súlade s platnými harmonizovanými normami, ich bezpečnosť je posúdená v spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všetky stroje sú označené symbolom CE. Práca: ...

Naša firma sa zaoberá: - výrobou z plastov vstrekovaním - automatizáciou výroby a servisom vstrekovacích strojov na plasty. Nákup a predaj: - plastového odpadu a regranulátov. Servis vstrekovacích lisov. Predaj náhradných dielov na vstrekovacie lisy. Predaj a servis vstrekovacích lisov.