Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

kovovýroba: -Nástroje -zakázková konštrukcia -třískové obrábanie -svařované výrobky -krytování obrábacích strojov. Predajňa: -sekačky na trávu FLYMO, OKAY -motorová píly POULAN, TECUMSEH -zahrádkářské potreby GARDENA -sušáky na bielizeň JUWEL -vozík na bicykle.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

činnosť: - výroba a montáž potrubných rozvodov - voda, plyn, kúrenie - montáž predizolovaného potrubia - parovody a horúcovody - montáž a údržba výmenníkových staníc - montáž nádrží - montáž technologických celkov - zváracie práce - výroba a montáž oceľových konštrukcií - montáž stavebno zámočníckych prvkov - zámočnícke práce - ...

Práca: -autoklampiarske -zváračské -stavebné -natieračské -zámočnícke. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -nákladná cestná doprava.

Výroba: -spracovanie plechov -spracovanie rúrok a profilov -obloukové a odporové zváranie -svařované, lisované, ohraňovanie, laserovanie diely -komponenty osobných, nákladné a koľajových vozidiel.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

práca: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

-Velkoobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství

činnosť - obrábanie kovov a plastov.

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Kovovýroba, kovoobrábanie. Výroba, e-shop: -upínací zariadenie, stolárske zvierky -přídavné zariadenie k TS -odlitkové zvierky -zemnící zvierky -stahovák s excentrom -stahovák s čapom -otvírače debien -vozíky -Skrutky a matice trapéz -Nerez program - priemyselné čistiarne odpadových vôd -zakázková výroba. -CNC ...

Ján Klimt sa zameriava na výrobu kľúčov a autokľúčov a na zámočnícke služby.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť Jamotech s.r.o. sa zameriava na konštrukciu 3D modelov, výrobu zariadení pre zlievárne, foriem na vákuové tvarovanie plastov a laminátových foriem.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.