Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

V spoločnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. sa zameriava na výrobu kovových dielov z čierneho plechu, hliníka, nerezu aj mosadze vrátane povrchovej úpravy - práškové lakovanie a chrómovanie, niklovanie, galvanické aj žiarové zinkovanie. Brúsenie, leštenie nerezu. Zváranie trubiek - zváranie v ochrannej atmosfére CO2 MIG / MAG a ...

Výroba, predaj: - frézy pre výrobu foriem - frézy univerzálna - nástroje pre obrábanie grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

Výroba -sklápěcí korby na nákladné automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA ai. -kontejnery. Zámočnícke práce: -stříhání a ohýbanie plechov do sily 10 mm a dĺžky 3000 mm. prevádzkareň: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kaplicky).

Kovoobrábanie, strojárske práce. práca: - kovoobrábacie - sústružnícke - frézarské, frézovanie - brúsenie, brúsičstva - zváranie - zámočnícke

Dinaz Zlín je predajcom diamantových nástrojov a náradia. Špecializujeme sa na rezanie a vŕtanie stavebných konštrukcií. vykonávame renovácie diamantových nástrojov. Vŕtanie, rezanie a brúsenie stavebných konštrukcií: - betón - železobetón - kamenné a tehlové murivo. Predaj stavebného a záhradného náradia, kde nájdete okrem iného aj ...

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo. Výroba: -tvaroviek postele, stoly, stoličky -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplnky.

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábanie, výroba: -zakázková -Ochranné rámy -ohýbání rúrok. práca: -lisařské, lisovanie -frézování -vŕtanie -brúsené vačiek a hláv motorov. oprava: -výfuky. Rovnanie, opravy autodiskov. Držitelia certifikátu ASN.

Autoservis, autoopravovňa. Zámočníctvo.

CNC obrábanie (sústruženie, frézovanie) až do 5-tich osí, programovanie CNC strojov, CAD / CAM, 3D tlač, 3D meranie, spracovanie 2D a 3D dát, predaj hliníkových materiálu (kusový predaj), autodoprava ...

dodávateľ: -diely jednoúčelových strojov a nástrojov pre automobilový priemysel. Výroba: -Nástroje -formy. Práca, kovovýroba: -CNC obrábanie kovov -elektroerozivní hĺbenie a rezanie drôtom.

Nástrojárstvo. Strojné zámočníctvo. CNC technológie: - CNC elektroerozívne obrábanie. Výroba: - zámky - kovania.

Kusová výroba: - strojné diely - náhradné diely pre stroje - strihacie a ohýbacie nástroje. Tepelného opracovania materiálu. Povrchové úpravy materiálov. Obráběčství, kovoobrábanie. - klasické a CNC obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie a elektroerozívne obrábanie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.

Výroba, lisovňa, lisovanie: - plastové diely pre automobilový, potravinársky, elektrotechnický a stavebný priemysel nástrojáreň: - výroba foriem

Kovoobrábanie na CNC strojoch ... Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch, 4-osové obrábanie, 5-osé obrábanie, programovanie CNC strojov, príprava technológie ...

Práce zváračské v oblasti hliníka a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlie - bytové doplnky.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba: - vstrekovacích foriem, bočné diely chladičov automobilov - nástroje pre priestorovo komplikované diely - diely chladičov - rozvody chladiacej kvapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba foriem.

-Veľkoobchod Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Predaj, rozvoz: -piesok, kameň, štrk, kôra -stavebný materiál -recyklát -stavebná suť. Autodoprava, doprava, preprava: -kontajnery Práca: -stroj UNC. Pôsobnosť firmy: -Zlínsky kraj.