Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Práca: -kúrenárske -zámočnícke, zámočníctvo -nástrojárske, nástrojárstvo -potrubárske -zváračské. Prenájom: -plošiny.

Firma TECES s.r.o. so sídlom v Jihlave sa už od roku 2003 zaoberá dodávkami a montážou priemyselných a domových rozvodov. V rámci našej činnosti ponúkame všetky inštalatérske a kúrenárske práce, vrátane montáže solárnych systémov a tepelných čerpadiel. Súčasne s ponúkanými prácami realizujeme aj zámočnícke práce. Pôsobíme predovšetkým v okrese ...

CNC a NC ohýbanie rúrok a profilov. CNC zakružovanie rúrok a profilov. NC zakružovanie plechov. Zámočnícke, zváračské práce, delenie materiálov. Výroba, servis a predaj výfukov. Tvárnenie koncov rúrok do D 60x4. Tvárnenie profilov na krútiacim stroji. Brus trubiek do 30mm na stacionárne rotačné brúske.

Zámočníctvo Smolinka Kroměříž vyrába a montuje štandardné aj atypické výrobky zo železa i ocele. Zámočnícke práce: - zákazkové výrobky zo železa a ocele - vráta, brány, schody, ploty, mreže, prístrešky, zábradlia - oceľové konštrukcie. klampiarske práce - výrobky z materiálov meď, titánzinok, pozink. kováčske práce - na predaj ...

Obrábačstvo, kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Výroba: - súčiastok pre elektrotechnický priemysel, súčiastky.

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočnícke práce, zámočníctvo. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Zákazková sústružnícka výroba, sériová výroba na sústružníckych automatoch.

Zámočníctvo. Zákazková výroba, kovovýroba z nerezu, hliníka a berevných kovov, montáže: - schodisko - zábradlia vnútorné i vonkajšie - skladací nezezové leštené zábradlie - kovové dvere - vstupné systémy - interiérové doplnky.

Výroba, kovovýroba: - ohýbané výlisky - lisované dielce, diely - hlbokoťažné a postupové dielce - montážne zostavy pre stavebný priemysel: - okenné kovanie - vstrekované dielce z plastu pre automobilový priemysel: - reflektory, telesá a držiaky reflektorov, chrómované ozdobné rámy reflektorov.

Umelecké kováčstvo, reštaurátorstvo, nožiarstvo, výroba z nerezu, zámočníctvo.

Havarijné, poruchová služba -kúrenie -voda -plyn. Práca: -inštalatérske -kúrenárske -plynárske -zámočnícke -pokrývačské -klampiarske -všetky montážne práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnosť termínovaných objednávok.

Predaj, veľkoobchod: -farby, laky -farba fasádna, interiérová -fasádne farby akrylátové, silikátové a silikónová, biela a prefarbená -omietky, omietka -penetrácia -renovačný materiál, špeciálne laky a zatepľovacie systémy značky DÜFA -maliarske potreby, drogéria -ochranné pracovné pomôcky -živicové a akrylátové biele aj farebné náterové ...

Servis, opravy strojných a technologických zariadení. Kovovýroba, zámočníctvo, oceľové konštrukcie.

Práca, predaj: -kovovýroba -obrábačské -sústružnícke, frézarské -obrábanie, opracovanie, práca na cnc strojoch -strojné zámočnícke práce.

Stavebná činnosť: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia - suchá výstavba - zatepľovanie a opravy fasád - vykonávanie keramických obkladov a dlažieb - projekčné práce Projektovanie rodinných a bytových domov. Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - haly - schodisko - obrábanie Autodoprava

Strojárstvo. Výroba: -prepravné zariadenia pre drevársky priemysel, drevospracujúce závody -strojné zariadenia, stroje -zdvíhacie a dopravné zariadenia -stavba strojov s mechanickým pohonom -kovovýroba, kovoobrábačstvo -strojné zámočníctvo.

Zámočníctvo: - kľúčová služba - núdzové otváranie dverí - bezpečnostné dvere.

služby: - kovoobrábačstvo - zámočníctvo, výroba zvarencov do 5t

Výroba, montáž: -pasívne zabezpečovacie prvky, bezpečnostné mreže -oceľové konštrukcie -okná, dvere z hliníkových profilov -nerezové výrobky GASTRO - umývacie stoly, regály, digestory a iné. -zákazková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žalúzie -vráta s motorovým pohonom, Hörmann -automatické posuvné ...

Poľnohospodárske družstvo. Rastlinná výroba: - obilniny - repka - kŕmne plodiny. Živočíšna výroba: - chov - hovädzieho dobytka, hovädzieho dobytka - chov - ošípané. Predaj: - náhradné diely - poľnohospodárska technika. Opravy, servis: - poľnohospodárske stroje, mechanizácia. Práca: - zámočnícke - sústružnícke - ...