Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Stavebná činnosť: - technická správa budov - výstavba rodinných domov - čiastkové práce - rekonštrukcia - terénne úpravy - zámkovej dlažby - zámočnícke práce

Opláštenie a strechy budov. Výroba, montáž, nátery: - oceľové konštrukcie Práca vo výškach pomocou horolezeckej techniky. Sanácia betónových konštrukcií. Opravy a rekonštrukcie striech. Zámočnícke práce. Návrhy a realizácie záhrad a závlahových systémov.

Spoločnosť Technologické centrum a.s. sa zameriava na kvalitné spracovanie plechových komponentov a zváraných zostáv. Medzi naše hlavné činnosti patrí laserové rezanie plechov, CNC ohýbanie a zváračské práce. Sústredíme sa na vysokú kvalitu práce, ktorá je nadradená kvantite. Sídlime v Brne. Naša činnosť: - laserové rezanie (nerez, hliník, ...

Naša firma sa zaoberá zámočníctvom a kovovýrobou a našim zákazníkom poskytujeme komplexné služby vrátane návrhu projektu a následnej realizácii výroby a montáže. Vyrábame hlavne schodisko a zábradlia z nerezu, hliníka a ocele, ale aj iných materiálov, nerezové a oceľové markízy a prístrešky, mestské mobiliáru, dvere a portály, brány, ...

Zámočníctvo, kovovýroba: - schodisko, zábradlia (nerez, oceľ) - kovaná zábradlie - balkóny - mreže, ploty, brány - výstavné expozície.

Vývoj, výroba, predaj, servis, poradenstvo -svítidla: -TECHNICKÁ, priemyselná, žiarivkové, výbojkové, osvetľovacej sústavy verejného osvetlenia -núdzové osvetlenie, osvetľovacie telesá -interiérová svietidlá -uliční svietidlá, pre verejné osvetlenie, pouličné -kompletné projekt osvetlenia vrátane svetelno-technického ...

Firma Milan Sysr - Núdzové zámočníctvo sa špecializuje na otváranie zabuchnutých či zamknutých dverí. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týždni, 24 hodín denne a sme schopní otvoriť tiež automobil alebo vytiahnuť zalomený kľúč zo zámku. Pôsobíme v lokalitách Brno a okolie, Vyškov a okolie. Núdzové zámočníctvo, služby: - núdzové otváranie ...

zámočníctvo: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, zváranie, kovoobrábanie, strihanie, ohýbanie, sústruženie, vŕtanie, sústruženie a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodísk, atypických, systémových -potravinové do interiéru a exteriéru.

Výroba, montáž, predaj: - kovové, hliníkové okná a dvere - plastové okná, dvere - elektroinštalačná práca - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - stavebno-zámočnícke práce.

Služby, výroba, servis, opravy, predaj, montáž: -otváranie bytov, zámkov -montáže bezpečnostných zámkov a kovania -komplexné zámkové mechanické zabezpečenie (závory, petlice, rázvorové mechanizmy, mechanizmy CR**) -bezpečnostné dvere BEDEX. Výroba: -centralizačné a zjednocujúce cylindrické systémy GUARD, FAB, MUL-T-LOCK -kľúče ...

Činnosť - CNC frézovanie - CNC sústruženie - delenie materiálu pásovou pílou - strihanie, ohýbanie a zakružovanie plechu - zváranie - zámočnícke a montážne práce. Konštrukcia, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojné celky, zdvíhacia a manipulačná technika - zváracie a montážne prípravky, upínače, zvárané ...

Pokrývačské a klampiarske práce - zámočnícke a zváračské práce so sameraním na strechy - výroba a montáž klampiarskych prvkov - výroba a montáž snehových zábran. Prevádzkareň - adresa: Prístavné, Brno Bystrc.

Stavby: -bytové -občianske -priemyselné. Práca: -obkladačské -pokladanie dlažby -Medár, tesár, stavebný zámočník, zvárač vodár, kúrenár, omietkár, fasádnik.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a zostavenie nábytku - drobné murárske práce - maliarske práce - drobné zámočnícke a klampiarske práce.

Atypické výškové práce Klampiarske práce Pokrývačské práce Zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Zámočnícke prácerenovácie, opravy, leštenie, čistenie - súčasti jemnej mechaniky, elektromechaniky, vákuovej techniky, elektrónovej optiky.

Montáž - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel Výroba - stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel - stroje a zariadenia na zváranie nerez materiálov Zámočnícke práce.

Výroba: - brány pojazdové a nesené - bránky Výroba - oceľové schodisko - zábradlie nerezové a oceľové Povrchové úpravy Zámočnícke práce.