Zváranie vyžaduje veľa vybavenia. V aktuálnom sortimente nájdete zváracie invertory, multifunkčné zariadenia, zváračky pre MIG / MAG zváranie, ale aj zariadenia na zváranie plazmou alebo rôzne príslušenstvo v podobe redukčných ventilov či zváracích masiek.

práca: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásovej píle -ohýbání plechu -obrábění kovov mechanický leštenie a brúsenie. Výroba z nerezu a ocele: -zábradlí, mreže, schody, schránky.

Kovovýroba, výroba: -stavebné zámočnícke výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálov: -řezání, strihanie, ohýbanie plechov -zakružování a stáčanie rúrok a profilov -lakování Kovoobrábanie.

Spoločnosť KOVSTA s.r.o. Zlín je zámočnícka dielňa, ktorej hlavným odborom je rezanie, vypaľovanie laserom a ohýbanie výpalkov ohraňovaním. Vykonáva aj zváranie metódou TIG, MIG MAG. Zameriava sa na spracovanie a povrchové úpravy nerezových, hliníkových a oceľových dielov. Vyrába nerezové zábradlia a samonosné schodisko z kvalitnej ocele a ...

Kovoobrábanie, strojárske práce. práca: - kovoobrábacie - sústružnícke - frézarské, frézovanie - brúsenie, brúsičstva - zváranie - zámočnícke

Práce zváračské v oblasti hliníka a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlie - bytové doplnky.

Strojárska firma. Kovovýroba: -výrobky pre automobilový, stavebný, zbrojársky priemysel. Práca: -rotačné obrábanie kovov -sústruženie, frézovanie, brúsenie -ohýbanie rúrok -zváranie -strojné zámočníctvo -rezanie plechov.

Práca: - strojné navarovanie legovaných materiálov tvrdokovov, mangánových ocelí, špeciálnych ocelí - navarovanie pancierových plechov - opravy rotorov. Predaj: -navarovacie a zváracie trubičkové drôty.

Práca: -zámočnícke, zámky -strihanie plechov do hrúbky 12mm -rezanie kyslíkom -lisovanie -rezanie závitov -zváranie CO2. Výroba: -oceľové výrobky pre kúrenárov a potrubárov.

Zámočnícka výroba: - vjazdové brány (pojazdové, samonosné, jednokrídlové, dvojkrídlové atď.) - striešky, prístrešky (nad vchodmi, garáže, terasy atď.) - pergoly - schodisko (vnútorné aj vonkajšie) - zábradlie Obrábanie - sústruženie, frézovanie, vŕtanie. Zváranie: - elektrickým oblúkom - v ochrannej atmosfére (CO2, ...

Práca: -zámočnícke -zváranie hliníka, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mreže, rošty, vráta -stoly, drezy -zábradlie, madlá -schodiská, schody -rebríky -chrliče do bazéna.

Sme rodinná spoločnosť s tradíciou strojárskej výroby od roku 1991. Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi a strojným vybavením v 2 prevádzkach. Zaoberáme sa CNC obrábaním, zámočníckou výrobou, výrobou a repasiou jednoúčelových strojov a zariadení. Ponúkame zákazkové CNC frézovanie 2, 5-5D, zámočnícku výrobu z ocele i nerezu, strihanie, ...

Strojárstvo Výroba dopravníkov Výroba dopravníkových valcov a valčekov Výroba stieračov dopravných pásov Valčekové trate Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválke Architektúra a projekty Projekty a dizajn ordinácií Projekty interiérov prevádzok Bytový a priemyselný architekt Stavebné práce Stavebné povolenie Projekty ...

Zváranie dielov na automatoch. Výroba: - mreže - posuvné elektrické brány Zákazkový výroba: - schodisko - zábradlie - oplotenie - ploty - oceľové konštrukcie.

Ponuka služieb v oblasti kovovýroby a zvárania. Sídlo: Sychrov 1061, 766 01 Valašské Klobúky.

Oprava, servis: -nákladné vozidlá-ťahače a návesy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, poľnohospodárske a lesné traktory, -kontrola bŕzd na valcovej skúšobni SCHENK, -výmena olejov a prevádzkových kvapalín, -servis vozidiel o mimo bežnú pracovnú dobu. Kovovýroba: -výroba kovových foriem na laminovanie, zákazková ...

Inšpekčný a zváračský dozor. Revízia domových a priemyselných plynovodov a plynových kotlov.

Remeslá, služby - kovoobrábanie, sústruženie, frézovanie, brúsenie - lisovanie - zváračské práce - zámočnícke práce

Kontajnery - výroba kontajnerov Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba korieb a roštov korieb na Liaz a Škoda 706 - kontajnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičov kontajnerov. Zámočnícke práce. Zváračské práce. Karosárske práce. Ohýbanie, strihanie plechov.