Využite širokú ponuku stacionárnych či mobilných kompresorových staníc. Ponuka zahŕňa dentálne, bezolejové, olejové, odhlučnené, potravinárske, prídavné, skrutkové a vertikálne kompresory, vrátane všetkého príslušenstva.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá - protipožiarne upchávky Prevádzka : A-KLIMASTAV s.r.o. Dúhová 229 277 15 Tišice

Dovoz, distribúcia chladiacej a klimatizačnej techniky MAXA - chladiaca technika - klimatizácia - čerpadlá.

Výroba, predaj a servis - vysokotlakové vzduchové kompresory ASTRA

Vykonávame inštalácie a opravy klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a rekuperácií. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji.

Predaj: - piestové, skrutkové kompresory - sušenie stlačeného vzduchu. Predaj piestových a skrutkových kompresorov Remeza a Atmos. Záručný a pozáručný servis kompresorov a sušičiek.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Rekuperácia na kľúč Rekuperácia tepla, nielen pre ekologické a úsporné bývanie, ale aj pre pasívne domy. - rekuperačné jednotky

Voda, kanalizácia, studne, vodné zdroje. Služby: - vŕtané studne - vyhľadávanie vodného zdroja - vrty pre tepelné čerpadlá. Realizácia: - studne. Voda, kanalizácia. Čerpacia technika - predaj Montáž: - čerpadlá - pumpy. Stavebníctvo - príprava stavieb. Geologické práce, stroje. Vykonáva: - hydrogeologický prieskum.

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Čerpacia technika. Ponúkame tieto realizácie: - tlakové kanalizácie - domáce vodárne - AT stanica - čerpadlá na čistú vodu a kalové.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Dodávka, montáž, servis a veľkoobchod: - klimatizácia Toshiba, Daikin - tepelné čerpadlá - čističky vzduchu - chladiace zariadenie - odvlhčovanie a vysúšanie - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Služby: - nadstavby, úpravy a opravy úžitkových vozidiel - zváranie - predaj, opravy, servis potrubných armatúr - oprava, servis cisternových prepravníkov

Veľkoobchod s materiálom: - kúrenárskym - inštalatérskym - tepelné čerpadlá

Montáže - solárne systémy - tepelné čerpadlá Daikin - automatické kotly na uhlie Galmet.

Profesionálna čerpacia technika a príslušenstvo.

Zastúpenie amerického výrobcu motorov: - motory pre záhradnú techniku a priemyselné zariadenia - elektrocentrály - čerpadlami - tlakové umývacie stroje - elektrocentrály na zváranie - štvortaktné motory - dieselgenerátory - motorgenerátory - dieselagregáty - originálne náhradné diely.

Služby: -oblasť spracovania preukazu energetickej náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelné čerpadlá pre bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačných jednotky Práca: -zaistenie komplexnej elektroinštalácie vrátane revízie

Dodávka a montáž - tepelné čerpadlá Dodávka a montáž - vzduchotechnika

Výroba a dodávanie ATS panelov na zaistenie elektrickej energie do domov a firiem. Servis elektrocentrál jedno aj trojfázových a naftových.

Predaj, oprava, servis: - kompresory - dúchadlá - filtrácia - náhradné diely

Maloobchod, predaj: - ekotoalety - ekologické wc - pumpy - čerpadlá - sušiaky uterákov - saunové kachle.

Poradenstvo, návrhy, montáž, dodávka, servis - solárne systémy - tepelné čerpadlá