Preprava a manipulácia s materiálmi, súčiastkami a podobným tovarom je pomocou spoľahlivých dopravných a manipulačných zariadení hračka. Využite tieto zariadenia a majte istotu bezproblémovej dopravy a bezpečnej a rýchlej manipulácie.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prehliadky. Požičovňa: - vozíky. predaj: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradný zástupca nemeckej firmy LIEBHERR. Predaj, oprava, servis (autorizovaný): - mobilné žeriavy, autožeriavy - hydraulická rýpadlá - bagre - búracie kladivá - buldobagry - kolesové, pásové nakladače - dozéry - všetky stavebné stroje - stavebná mechanizácia - žeriavy a stavebné stroje ...

Spoločnosť Matula-pohonná technika, spol. s r.o. je strojárenskú firmou zameriavajúce sa na výrobu pohonnej techniky. V našom sortimente nájdete špeciálne prevodovky a tiež ozubené súkolia. Sídlime v meste Přerov na adrese U Silnice 51/24. Výroba, kovovýroba: - pohonná technika - ozubené súkolesia - špeciálna prevodovky (čelné, mechanické, ...

Strojárska výroba dopravníkov Vývoj, výroba: - dopravníky - dopravníkové systémy - paletizačné a Depaletizačné linky - manipulátory - jednoúčelové stroje a zariadenia - zákazková výroba - dopravníky pre potravinársky priemysel - strojárska výroba dopravníkov

Poskytovateľ služieb v oblasti manipulačnej techniky, skladového materiálové toku a regálových systémov.

oprava: - zdvíhacie, manipulačná technika.

Výroba: - železničné výhybky - električkové výhybky - strojárska výroba. Regenerácia výhybiek a montáž výhybiek v trati.

Predaj autobatérií, motobatérie a príslušenstvo. Predaj paletových vozíkov. Výroba oceľových konštrukcií do 50t.

Montáž, oprava, servis: - čerpacia technika - čerpadlá kovovýroba: - šnekové dopravníky - potrubné dielce - kompletizácia čerpacích agregátov

Oprava, servis: - dopravná a manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky spaľovací - vysokozdvižné vozíky - nízkozdvižné - malotraktory Kontroly technického stavu. Autoservis, autoopravovňa: - osobné automobily všetkých značiek - nákladné automobily - motory, Multicar, vykladača.

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické kontroly motorových manipulačných vozíkov - poradenstvo

Predaj, servis, opravy, prenájom, požičovňa: - stavebné stroje ľahké aj ťažké mechanizácie - manipulačná technika. Stavobazár, stavebný bazár: - predaj starších, použité stavebné stroje. Sídlo spoločnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

Výroba, dodávka: - valčeky, prvky dopravníkov - akumulačných dopravných systémov - systémov skladovacích - ťažké nosné valčeky, nosné valčeky pásových dopravníkov - bubnové motory - hnacie bubny - brzdiace nosné valčeky - dopravné kladičky a ďalšie.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletné služby v oblasti bezpečnosti práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou. Projekcia, montáž a revízia záchytných systémov proti pádu osôb. Predaj, servis a revízia zdvíhacej techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Predaj pracovnej bezpečnostnej obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.

Stroje na výrobu kartónových obalov Stroje na výrobu a zváranie blistrov Stroje na nitovanie a spájanie plastov In-line baliace stroje - potraviny, medical, priemysel - balenie v ochrannej atmosfére Periférie pre vstrekolisy - sušičky granulátu - miešacie a dávkovacie jednotky Dopravníky do výroby - ľahký priemysel PET fólia na ...

Výroba, predaj: - pojazdové kolesá, kolieska a kladky nosností od 20 do 12 000 kg. - rolne a valčeky. Vyroba, renovácia: - paletové vozíky.

Výroba, dodávka, montáž Korčekové elevátory: -na dopravu hydrátov, vápencov, piesku, cementu atď. s výkonmi max do 50t/hod. s možnosťou plynulej regulácie otáčok s cieľom dosiahnutia opt. obvodovej rýchlosti, výhodné najmä pri doprave rozdielnych frakcií. Šnekové dopravníky: -korytové, priemer slimákovníc 160-1000mm, s valivým uložením ...

Predaj a prenájom: - vysokozdvižné vozíky.

Dodávka a montáž, servis, opravy: - manipulačná technika pre koberce a PVC. - skladovacia a zdvíhacia technika pre koberce a PVC - páternostery, navíjacie a rezacie stolice - technické prehliadky páternostérov a rezačiek na koberce a PVC - elektrorevízia - školenie obslužného personálu páternostérov a rezačiek

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo, predaj: - konštrukčné diely - oceľové konštrukcie - tlakové a beztlaké nádrže - vane na moriace, galvanické a iné povrchové úpravy - dopravníky - dymovody a potrubia pre vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologické zariadenia z nerez materiálov.

Predaj, bazár, oprava, servis: - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky - školiace stredisko.

Doprava, triedenie tovaru: - na paletách - zasielateľské centrá - triediace zariadenie - zariadenie pre vnútropodnikovú dopravu - dopravné systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravných zariadení. Projektovanie a výroba dopravníkov. Výroba súčastí dopravníkov.

Opravy, servis, predaj, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulačná technika. Predaj: - náhradné diely. Vykonávanie prestavby na plyn. Revízia plynu a technickej kontroly.