Máte záujem o nové športové lietadlo, vetroň alebo len nejaké náhradné diely? Výroba, predaj a servis ultraľahkých a ľahkých športových lietadiel, leteckej techniky, klzákov aj iných produktov zo sveta letectva je úspešné odvetvia slovenského strojárstva.

Predaj, prenájom, služby: - lietadlá, lietadiel pre súkromné lietanie - servis lietadiel, starostlivosť o lietadlá, hangárování - výcvik pilotov.

letecký servis - opravy lietadiel, motorov a agregátov - dodávky náhradných dielov - modernizácia vrtuľníkov.

Letecká škola. služby: - výcvik pilotov ultraľahkých lietadiel - výcvik pilotov normálnych lietadiel - požičovňa lietadiel - okružné lety - akrobatické lety - letecké práce - parkovanie lietadiel - prenájom hangárov - prenájom učebne s vlastným barom, vonkajším posedením.

služby: - vyhliadkové lety - výcvik pilotov ULL - požičovňa lietadiel

Zaoberáme sa výrobou, výskumom a opravami leteckej techniky. Vyrábame tiež regulátory vykurovania pre domy a domácnosti, diely pre automobilový priemysel, zabezpečovacie a komunikačné systémy pre zdravotníctvo, kamerové a detekčné

predaj: - súkromná a korporátne turbínové lietadlá značiek Piper a Pilatus.

činnosť: - kompletný servis leteckej techniky i pozemné výbavy - modernizácia leteckej techniky

činnosť: - výučba francúzskeho jazyka

Stavba, výroba, predaj: - turbínové modely lietadiel - modely - prúdové motory k modelom.

Výroba lietadiel - bezpečná ultraľahké lietadlá a ich komponenty

-Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie technických služieb -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba meracích, testovacích, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení -Výroba elektronických ...

Servis a údržba lietadiel - lietadlá CIRRUS, PIPER, CESSNA - údržby lietadiel v režime leteckých prác alebo privátneho lietanie, ale tiež lietadiel leteckých dopravcov Servisné stredisko: Hradecká Letecká Servisné s.r.o. Letisko Hradec Králové (LKHK) ÚL č. 159 (Severné rozptyl) Věkoše č.98 503 41 Hradec ...

služby: - zoznamovacie rokmi - fotolety - organizovanie leteckých dní.

Výroba, vývoj, projektovanie, skúšky, inštalácia, údržba, opravy, modifikácie a konštrukčné zmeny lietadiel, motorov lietadiel, vrtúľ, častí a zariadení a leteckých pozemných zariadení.

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - prenájom lietadiel Letisko Mladá Boleslav.

Predaj: - vrtuľníky - nové aj použité Služby: - výcvik pilotov

Služby: - letecká doprava - charterové lety Predaj, prenájom: - lietadlá - vrtuľníky

Služby: - výučba vrtuľníkového lietania - vyhliadkové lety - letecké práce