Neváhajte využiť výrobu, predaj a servis plavidiel, ako sú klasické nafukovacie člny, kajaky, ale aj väčšie plavidlá typu motorový čln, plachetnica, remorkér a ďalšie. Náhradné diely pre lode najrôznejších typov môžete kúpiť z prvej ruky priamo od výrobcu.

Predaj, oprava, servis: - motorové člny - motory - nafukovacie člny - pevné lode - vodné skútre - pramice, kajaky

Spoločnosť Machart marine s.r.o. sa zaoberá poskytovaním komplexných služieb pre profesionálnu i rekreačnú plavbu. Pre zákazníkov zaisťujeme široký rozsah služieb s bohatými praktickými skúsenosťami v odbore. Konateľom je David Machart, ktorého rodina je úzko spätá s vodou a loďami, a má prax v komerčnej plavbe už od r.1995. Služby: - ...

Výroba, predaj: - lodné motory -Elektrické závesné -Elektrické vstavané -spalovací lodné motory - lode pre rybárčenie, rekreáciu a šport -lodě SWEETWATER -lodě s elektromotorom -hliníkové člny - Marine -veslice - lodné skrutky.

Požičovňa: - lode, lodí (Baťov kanál). Občerstvenie. Ubytovanie v prístave, záhradný domček.

Baťov kanál prístav prístav: - Výletná loď Danaj (pravidelné plavby aj možnosť prenájmu lode) - prenájom hausbótov - požičovňa lodí - minikemp s miestami pre stany, karavany, obytné autá a pre hausbóty a lode na vode - letná terasa s kapacitou pre 70 osôb - servis lodných motorov - požičovňa bicyklov a kolobežiek - lanové centrum, ...

IN LIFE - požičovňa lodí Morava -požičovňa lodí -kemp -reštaurácia -letný park -detské centrum zábavy a športu

Výroba, návrh a dodávka - kompletné interiéry aj komerčné - kuchyňa - kancelárie - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa. Prenájom lodí, jácht. Požičovňa obytných vozidiel a karavanov.

Dodávka, predaj, servis: - motorové člny a jachty - námorné plachetnica ELAN - nafukovacie člny - závesné lodné motory - prívesy pre prepravu lodí - lodné príslušenstvo. prenájom: - námorné plachetnica - motorové člny.

Obchodný zástupca fínskeho výrobcu plachetníc NAUTICAT YACHTS OY. Autorizovaný predaj lodí NAUTICAT na území východnej Európy. Údržba a servis lodí v ACI Marina CRES.

-nákup a predaj:ovocie,zelenina,osiva,sadba, ochranné postreky,krmivá,náradie,zariadenia a potreby pre poľnohospodárstvo -výroba poľnohospodárskych strojov vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo opravy cestných vozidiel Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Zámočníctvo, nástrojárstvo

Spoločnosť Petr Kovačka prevádzkuje požičovňu lodí na Sázave. Privezieme a odvezieme lode kdekoľvek na rieke Sázava. Doprava zadarmo. Cena zahŕňa loď, pádla, vesty a jeden barel. Pre vodácke výlety všetkého druhu požičiavame kanoe, rafty a všetko príslušenstvo ako pádla, barely aj plávacie vesty. Všetko vybavenie a ceny požičovného nájdete v ...

Sprostredkovanie prenájmu hnuteľných a nehnuteľných vecí. Prenajímame apartmány a laminátové lode.

Vodácka cestovná kancelária: -vodácke zájazdy na Alpské rieky. Požičovňa: -nafukovacie člny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácke potreby: -neoprénový oblek, vodácka bunda a vesta, prilba, vak, fúkacia pumpa, pádla.

Požičovňa: -lode-kanoe, kajaky, rafty -pádla, vesty, lodné vaky Služby: -vodácke výlety -vyhliadkové plavby na pltiach

Požičiavanie kanoí a vodáckeho vybavenia: -plastové kanoe, raft, nafukovacie kanoe, vesty, helmy, pádla -doprava lodí na okolité rieky – Metuje, Labe, Úpa, Orlice -jednodenné aj viacdenné výlety.

Požičovňa lodí na Dyji. Nájdete nás v kempe Znojmo - ul. Loucká.