Zvýšiť bezpečie vo vašom objekte vám pomôžu bezpečnostné zámky, brány a dvere, dochádzkové, kamerové, zabezpečovacie, stravovacie alebo iné systémy alebo pokladničné či turniketové aplikácie. Mechanické a elektronické zabezpečenie nachádza uplatnenie všade

Predaj, projekcia, realizácia, servis: -kamerové systémy -zabezpečovacie systémy -elektronická požiarna signalizacia -dochádzkové systémy

Predaj, montáž, oprava, servis: - ploty - oplotenie - vráta - parkovacie a zábranné systémy

Montáž - elektronické zabezpečovacie zariadenie - kamerové systémy - videotelefóny - dochádzkové a prístupové systémy - meranie a regulácia - elektrická požiarna signalizácia. Elektroinštalačné práce.

Výroba, predaj, montáž: - trezory - sejfy - skrine na zbrane

Výroba, veľkoobchod : rozvádzače: - priemyselné - bytové - meranie a regulácia. Zámočnícka výroba: - oceľoplechové skrine - zákrytové dosky. Montáž: - elektrické inštalácie - hlásiče únikov plynu. Revízia elektro.

Predaj bankovej a trezorovej techniky, turniketov, trezorových dverí, trezorových skríň a zámkov. Ponuka protipožiarnych trezorov, archivačných systémov, balisticky odolných pokladní, dotačných boxov, kufrových priepustí, presuvných, otočných a pevných misiek.

Spoločnosť SECAR BOHEMIA, a.s. úspešne funguje od roku 1992 a pod svojou vlastnou značkou SHERLOG ponúka unikátne technológie maximálneho zabezpečenia vozidiel, strojov, nehnuteľností, úniku médií z potrubia, monitoring dopravných prostriedkov, zásielok, osôb až po zdravie a životný štýl. Spoločnosť má bohaté skúsenosti s vývojom high tech ...

Ponúkame služby z oblasti silnoprúdových a slaboprúdových zariadení, realizáciu a servis. Tvoríme šifrované komunikačné kanály v úrovni vojenských aplikácií. Dodávame zabezpečovacie systémy do domov a spoločností. Kontrolujeme a zamedzujeme únikom dát. Zariadime fyzickú ostrahu budov, majetku a osôb.

Zaoberáme sa problematikou silovej elektroenergetiky a automatizácie technologických procesov v priemysle aj zdravotníckych zariadeniach - energetické riadiace systémy - termovízne meranie - montáž, inštalácia a servis detekcie dymu - kamerové a zabezpečovacie systémy.

Výroba, predaj: - trezory, trezory, zámky, zámok - trezory podľa katalógu aj podľa Vašich požiadaviek - stenové trezory - bytové trezory - stenové trezory - bytové trezory - vhodové trezory - trezory do podlahy - trezory pre 1. BT - trezory pre 2. BT - skrine na dokumenty - skrine na zbrane - pokladničky - zákazková ...

Montáž, revízia a servis - elektrická zabezpečovacia signalizácia EZS - samostatné televízne okruhy CCTV - prístupové systémy ACS

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvorená centrálou v Prahe a spriaznenými spoločnosťami MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastnou montážnou skupinou a zaoberáme sa nielen medzinárodným obchodom, ale aj kalibráciami a záručným aj pozáručným servisom na všetky naše ...

Návrh, servis, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - dochádzkové systémy - kamerové systémy

Montáže, inštalácia: -zabezpečovacie systémy -požiarna signalizácia -priemyselné televízie -ozvučovacie a telefónne systémy -kontrola vstupu, vstupné systémy -počítačové siete -slaboprúdové rozvody -silnoprúdové rozvody.

Montáž: - autoalarmy - zabezpečovacie, kamerové a prístupové systémy - domové telefóny URMET DOMUS

Predaj, montáž, opravy - anténna a satelitná technika. Inštalácia domácich počítačových sietí, inštalácia kamerového systému.

Montáž zabezpečovacích a kamerových systémov.

Predaj certifikovaných zbraňových skríň a trezorov.

Výroba, montáž, servis: - trezory - bezpečnostné schránky - trezory na úschovu zbraní

Vývoj: -ekonomický softvér -softvér na sledovanie zákaziek -softvér na zákazku, vrátane dodávok výpočtovej techniky a počítačových sietí. Kompletný užívateľský servis. Komunikácia ISDN: -prepájanie počítačových sietí -diaľkový prístup do počítačových sietí -rýchly prístup na internet -školenie problematiky.

Predaj: -výpočtová technika -zabezpečovacie systémy -telekomunikácie -kancelárska technika -riešenie kancelárií na kľúč -interiéry -elektronika.

Predaj, montáž, servis: - meteorologické systémy pre cestné hospodárstvo - meracia technika - kamerové systémy

Predaj, e-shop - kamerové systémy - elektronické zabezpečovacie systémy - výpočtová a kancelárska technika - zvonkové a prístupové systémy.