Lekárske zariadenia, ako sú lekárne, ambulancie a klinické pracoviská je potrebné vybaviť funkčným zariadením. Nesmie tu chýbať zdravotnícky nábytok, mikroskopy, laboratórna technika, výdajňa liečiv, vyšetrovacie kreslá, prístroje a ďalšie zariadenie.

služby: - výroba a dodávky RTG technológie vč.montáže - podlahové kanáliky, Pb dvere, Pb okná a rámy, stropné držiaky a konštrukcie - kompletná výstavba RTG pracovísk - zámočníctvo - stavebné práce

predaj: - laboratórne a lekárske prístroje služby: - kalibračné laboratórium

Predaj, servis: - zdravotnícka technika - predaj a autorizovaný servis produktov spoločnosti Vitalograph. - poradenstvo, školenia až po inštalácii samotného zariadenia.

Spoločnosť Amedis s.r.o. sa už od roku 1993 zameriava na predaj, servis a inštaláciu laboratórne a zdravotníckej techniky. Hlavnou náplňou našej činnosti je vybavenie laboratórií chemickými a fyzikálnymi analyzátory a vybavenie rádioterapeutických pracovísk ožarovacie technikou. V našom sortimente nájdete spektrometre, chromatografy, analyzátory, ...

Spoločnosť Onika-Europe s.r.o. sa sústredí na dodávku ochranných pracovných pomôcok pre zdravotníctvo, konkrétne pomôcok pre RTG pracoviská, ktoré sú vyrábané našou materskou firmou Onika PE na Ukrajine.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotníckych pomôcok -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výroba chemických látok a chemických zmesí alebo predmetov a kozmetických prípravkov

Navštívte náš zdravotnícky obchod Medihum.cz so širokou ponukou zdravotníckych potrieb. V ponuke máme veľký výber prístrojov a iných potrieb pre lekárov a zdravotnícke zariadenia.

distribúcia: - zdravotnícke prístroje Pobočka Brno: Pražákova 1024 / 66a tel .: 542 423 711 - 717

Vývoj, dodávka: - osvetlenie stomatologických ordinácií - dentálnych chirurgických lampy - osvetlenie pre zubné laboratóriá.

Dodávka: - zdravotnícka technika - chrbticovej chirurgia (implantáty) - balónikovej katétre - kardiologické, rádiologické stenty.

Dodávka: - zdravotnícka technika na rádioterapiu, rehabilitáciu, elektrochirurgiu - zariadenie pre transplantáciu vlasov - pacientské, chirurgické simulátory.

E-shop - kompletné vybavenie pre stomatologické ordinácie - výplňové materiály - dezinfekcia - prístroja.

Dodávka: - zdravotnícke technológie, materiály - bioptické technológia - prístroje, materiály na odber a spracovanie krvi - vodné filtre.

Dovoz a distribúcia: - zdravotnícky materiál pre laboratóriá a transfúzne stanice k bezpečnému odberu krvi a moču. dodávame: - močovej vaky - laboratórne materiál - materiál pre kultiváciu buniek - prostriedky pre transport a ohrev transfúznych prípravkov - laboratórna technika pre PCR techniku - kryozkumavky, mikroskúmavky - ...

Vysoko kvalitné lekárske prístroje a spotrebný materiál Vám dodá firma Ing. Aleš Závorka - ALMEDA. V našom sortimente nájdete prístrojové vybavenie pre jednotky JIP, ARO, chirurgické nástroje, ale aj prsné implantáty. Konkrétne Vám môžeme ponúknuť monitory, ohrievače krvi a infúzií, prístroje pre riadenú hypotermiu, ultrazvukové nástroje na ...

Dodávka: - zdravotnícka technika, prístroje - inštrumenty pre endoskopiu.

Dodávka, servis - zdravotnícka technika - tlakomery - gynekologické stoly - odsávačky - elektroliečebné prístroje - injekčné dávkovače - infúznej pumpy - EKG.

Výroba, predaj: - diódové laserové prístroje pre stomatológiu.

Výroba, oprava, servis: - turbín pre stomatologické ordinácie

Dodávka, predaj - zdravotnícka technika - fixačné systémy pre liečbu degeneratívnych a úrazových postihnutia chrbtice - biomateriály.

Veľkoobchod, e-shop - lekárska technika - AED defibrilátory - monitory životných funkcií - dezinfekčné prostriedky - infúzie, injekčné ihly - teplomery, glukometre.

Distribúcia, predaj - špecializované liečivá - zdravotnícky materiál - zdravotnícka technika.

Distribúcia, predaj - zdravotná technika, prístroje a produkty - pipetovacie automaty - analyzátory - prietokové cytometre.

Predaj, import, distribúcia: - chirurgické pomôcky - zdravotnícky materiál