Priemysel sa nezaobíde bez meradiel a regulačnej techniky pre presné a jednoznačné meranie. Medzi túto techniku patria tlakomery, laboratórne a revízne meracie prístroje, hlukomery, otáčkomery, teplomery a snímače teploty aj technika pre meranie vodivosti.

Činnosť - projektovanie, engineering, poradenstvo a realizácia v odbore výparného chladenia pre energetiku - spracovanie teplotechnických výpočtov chladiacich zariadení - spracovanie hydraulických výpočtov chladiacich okruhov - spracovanie kompletných projektov chladiacich okruhov - meranie výkonu chladiacich veží aj kompletných ...

Správa technického zariadenia budov - prevádzka a údržba technických zariadení budov (vzduchotechnika, chladenie - klimatizácia, EPS zariadenia, tepelné zdroje, kotolne a výmenníkové stanice, systémy ústredného vykurovania, systémy merania a regulácie) - výstavba a rekonštrukcia technického zariadenia budov.

Predaj, e-shop, servis - meracia a testovacia technika - osciloskopy - digitálne multimetre.

Služby: - meranie, posúdenie zdrojov röntgenového žiarenia, RTG žiarenia.

Dodávka: - nástroje, meradlá pre ľahký priemysel.

Služby: - meranie radónu a prírodných rádionuklidov.

Služby: - poradenstvo v oblasti úspor spotreby energie - monitoring, analýza spotreby energie.

Predaj, montáž, servis, overovanie, kalibrácia - tachografy, taxametre.

Spoločnosť C.T.M. Praha, s.r.o. vykonáva vývoj, výrobu, predaj, inštaláciu a servis meracích a registračných prístrojov. Naše zameranie je predovšetkým v oblastiach: - dopravné techniky - meteorológia - ochrany životného prostredia. Ďalej ponúkame vývoj a výrobu špeciálnych zákazníckych aplikácií v obore elektroniky a jemnej mechaniky. ...

Služby, technické zariadenia budov TZB - servis vzduchotechniky, vykurovanie, chladenie, meranie a regulácia - výmena a dodávka náhradných dielov na vzduchotechniku, chladenie.

Automatizované systémy riadenia - priemyselné riadiace systémy, vývoj, výroba a dodávky. Dodávky komplexných systémov pre dispečerské riadenie (v plynárenstve, vodárenstve, energetike). Dopravné systémy (metro, vlakové súpravy, koľajové vozidlá, palubné počítače lietadiel) - regulátor trakčných pohonov - riadenie komunikácie vo vlakových ...

Akreditované laboratórium - kalibrácia vlhkosti a teploty, generálne opravy klimatizačných a teplotných komôr.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Váhy a vážiace systémy: -kontrolné váhy -váhy na počítanie kusov -listové, balíkové, laboratórne -plošinové, žeriavové, závesné, mobilné -systémy počítacích váh -paletové váhy -váhy do bater.vozíkov -špeciálne vozíky s váhou -paletové vozíky s váhou -ručné paletové vozíky -mechanické žeriavové váhy.

Elektroinštalačné práce Výroba - rozvádzače Dodávka - meracia a regulačná technika

Predaj a montáž elektronického zabezpečenia bytov, telekomunikácie, zabezpečovacie zariadenia, elektroinštalácie a televízne a satelitné rozvody.

Spoločnosť VOTOP Praha s.r.o. (predtým VoToP Emil Slabý) vykonáva inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce v Prahe a priľahlom okolí. Ďalej sme taktiež začali dodávať, montovať a servisovať tepelné čerpadlá firiem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktiež ponúkame klimatizáciu s funkciou tepelného čerpadla (v ...

Autorizované meranie hluku a vibrácií, vzduchová a kročajová nepriezvučnosť, pohltivosť, dozvuk, hluková záťaž obsluhy. Spracujeme hlukové štúdie, návrh odhlučnenia a zvukovej izolácie. Meranie hluku na kolaudáciu, stavebné povolenie a na základe sťažnosti.

Výroba a predaj: - meracích - riadiacich - regulačných systémov.

Projekcie, dodávky, montáž a nasadenie: -riadiaci systém najmä v oblasti CZT, TZB a energetike. Inžinierske služby v oblasti riadenia, meranie a regulácia.

Výrobcovia meracej a regulačnej techniky: -elektrotepelné zariadenia -indukčné ohrevy -stredofrekvenčné statické meniče kmitočtu -kováčske ohrievacie stroje -indukčné spájkovacie stroje -kelímkové taviace pece -indukčnéžíhacie zariadenie.

Popredný dodávateľ riešení na kľúč v obore HVAC & R - vzduchotechnika, klimatizácia, vykurovanie, chladenie, zdravotechnika, elektrické systémy a správa budov.

Výroba autoservisného zariadenia pre osobné a nákladné automobily. Naše výrobky: - ciachovanie tachografov - prístroje na kontrolu geometrie riadenia - prístroje na kontrolu svetlometov - závlačkové spony a upínacie pásky - brzdová stanica pre osobné a úžitkové vozidlá pre STK - brzdová stanica pre nákladné vozidlá a autobusy pre ...

Energetika: - zariadenia a armatúry pre rozvody: - pary, kondenzátu a ostatných technických plynov a kvapalín - zariadenia na výrobu a distribúciu čistej pary. Meranie tepla v pare. Sortiment a služby: - prístroje a armatúry na ostrojenie kotlov - meranie prietokov - regulačné systémy - odvádzače kondenzátu - zdvíhače ...