Aj stroje a zariadenia sa časom opotrebujú. Pre navrát do pôvodného stavu použite náhradné diely, medzi ktoré patria ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, príruby, spojovacie materiály, kompenzátory, manometre, progresívne mazanie alebo filtre.

Veľkoobchod: - aretačné krúžky

Autoservis a pneuservis. Čistenie a plnenie klimatizácií Predaj: -náhradné diely pre poľnohospodárske stroje a automobily.

TURBODÚCHADLÁ: -Predaj nových originálnych turbodúchadiel a opravy (repasie) turbodúchadiel na všetky typy osobných i nákladných vozidiel a pracovných strojov tuzemských i zahraničných (turbodúchadlá ČZ, GARRETT, HOLSET, SCHWITZER, IHI, KKK, Mitsubishi, Toyota, Hitachi). -Opravy týchto turbodúchadiel, a to bežné - tj oprava turbodúchadla ...

Predaj: -nové zemné a cestné stroje a nakladače -použité zemné a cestné stroje a nakladače -demoličné príslušenstvo -minidrviče, drviace lyžice, triediace lyžice Dodávame: -filtre a filtračné vložky pre všetky médiá do strojov stavebných, poľnohospodárskych, lesníckych, kompresorov, elektrocentrál, malé mechanizácie, separátory ...

GEAR SERVICE s.r.o. poskytuje komplexné služby v odbore priemyselných prevodoviek. Zaisťujeme opravy, servis, generálne opravy aj náhradné diely.