Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - technológia na spracovanie rastlinných olejov na biopalivá

Práca: -zhotovenie betónových podláh Požičovňa, prenájom: -piestové čerpadlá na betónové potery a zmesi

Dodávka, predaj, montáž, oprava, servis: -tepelné čerpadlá -vykurovacie systémy

Eshop a predajňa záhradnej a stavebnej techniky Na sklade máme tovar Do dielne: - elektrocentrály, pneumatické, elektrické, ručné, zváracie, odevy Do domu a na chov: - domáce potreby, upratovanie, pranie, žehlené, chovateľské potreby, kachle, sporáky, paráky Na stavbu: - miešačky, miešadlá, skrutky, vibračné dosky, ...

Služby: -protipožiarna ochrana.

Zváračská škola Zváranie hliníka, nerezu Predaj zváracích potrieb a techniky

Predaj, servis a opravy, revízia: -hasiace prístroje -požiarne vodovody -bezpečnostné tabuľky -plnenie CO2. Služby: -školenie zamestnancov v oblasti požiarnej ochrany a bezpečnosti práce.

Maloobchod, predaj, záručný a pozáručný servis, opravy: -chladničky, mrazničky -chladiace zariadenia obchodov a reštaurácií -autoklimatizácia -klimatizácia budov. Služby: -vybavenie prevádzok chladiacou technikou.

Oprava, servis, revízia: - plyn - plynové kotly, ohrievače - plynovody, prípojky - priemyselné pece

Predaj: - elektrocentrály - záhradná technika - snehové frézy - motorové čerpadlá

Služby, montáž: -elektroinštalácia -verejné osvetlenie -technologické linky -hromozvody -bezpečnostné systémy -TV+Rádio+SAT -pomoc investorom pri spracovaní ponuky -mechanické zabezpečenie radiacej páky automobilov MUL-T- LOCK a M-LOCK -meranie a regulácia -pieskovanie skiel. Predaj: -elektroinštalačný materiál ...

Projekcia a výroba elektrických zariadení. Oprava a výroba obrábacích zariadení. Výroba obrábacích strojov: -brúsky na otvory. Generálne opravy obrábacích strojov. Regulácia otáčok asynchrónnych motorov. Generálne opravy a výroba: -brúsky na otvory -zariadenia pre automatizáciu -remeňové vretená, elektrovretená.