predaj: -Priemyselné stroje, zariadenia: -univerzálne chladenie -ohrotovací stroj -ostřičky pílových kotúčov -vrtačky -otrýskávací zariadenie -páskovací technika -tabulové, padacie nožnice -Priemyselné technika -stavebnicové odsávače EKO * -montážní, manipulačné vozíky -Priemyselné svetlá -odsavače ADSVIRO.

Dodávky vodohodspodářských technológií: - odlučovače ropných látok (ľahkých kvapalín) - odlučovače tukov a škrobov - regulátory prietoku vody - lamelárnej odkalovača.

predaj: -traktory -náhradná diely -Motor, prevodovky, bezpečnostné kabíny. vysokozdvižné vozíky -náhradná diely -autorizovaný servis, opravy -zemědělská technika -traktorové nakladače a návesy -rotační žacie stroje -rozmetadla -sklízecí rezačky -obraceče, zhrňovače -malotraktory farmár -kloubové hriadeľa -traktorové ...

Projekcia, dodávka, rekonštrukcie, opravy, servis aj zmluvné, montáž: -elektroinstalace a elektromontáže NN do 1000V -zabezpečovací signalizácia EZS -požární signalizácia EPS -meranie a regulácia MaR -strukturované kabeláže -Káblová vedenie -revize elektrického zariadenia.

GPelectronic je spoločnosťou poksytujúcou predaj, montáž, dodávka, servisné práce: Zabezpečovacie, kamerové, prístupové, protipožiarne systémy: -bezpečnostná signalizácia -protipožiarne systémy -systémy kontroly a evidencie vstupu osôb -ochrana objektov -pripojenie na pult centrálnej ochrany na 6měsíců zdarma -kamerové a dohliadacie ...

THERA Energo, spol. s r.o. je spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti kúrenárstva, plynárstva, vodoinštalatérstva a pod.

CleverFarm, a.s. sa zameriava na vývoj aplikácií pre moderné poľnohospodárstvo, jedná sa napríklad o senzory, evidenciu pôdy a inteligentné zavlažovacie systémy.

Projekty, dodávky na kľúč, montáž, revízia, opravy, údržba, poradenstvo, inžiniering: -olejové a suché transformátory 22/0, 4kV (nákup, predaj) -transformačné stanice kioskové, kobkové, stĺpové, stožiarové aj priehradové -elektrorozvody a zariadenia NN, VN, (káblové aj vonkajšie a verejné osvetlenie) -kioskové trafostanice ...

Predaj, e-shop, oprava, servis: - zmrzlinové stroje - barové a predajné pulty - EET poklady

Komplexné riešenie v oblasti technického zabezpečenia výrobných procesov firiem a ich strojného vybavenia - tlmenie vybraní v dopravnej technike - systémy pre aplikácie kvapalín a lepidiel.

Dodávka - technológia a spotrebný materiál pre zlievárne.

Výroba, predaj: -válce pre textilný priemysel.

hymoss s.r.o. sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a servis hydraulických komponentov a systémov.

Laboratóriá pre zdravotníctvo, priemysel, vedu, školy (fyzika, chémia, biológia), projekty technológie, dodávky na kľúč, montáž, servis: -LABINA, MENDEL, Amos -laboratorní, školský nábytok -kancelárskych vrátane výroby na zákazku -lékařský nábytok Jánský -přístrojové vybavenia. Pre školy dodávky a montáž: -školní nábytok, stoličky, ...

Autoopravovňa Mipa má činnosti: -príprava vozidiel na STK aj s prevedením: -geometria kolies -garančné prehliadky -vozidiel so starším rokom výroby -generálne opravy motorov, motory -všetky opravy podľa dohody -výmena tlmičov a olejov -opravy staršie a atypické vozidlá, automobily -autoklampiarstvo -elektroopravy -opravy ...

Dodávka, montáž, servis: - elektronická zabezpečovacie zariadenie - požiarna signalizácia - telekomunikačné zariadenia. Elektroinštalačné práce. Projekcia, dodávka a inštalácia: - dátové siete (štruktúrovanej kabeláže, optické siete, ...)

Predaj kompletný dentálny sortiment pre ordinácie aj laboratóriá. E-shop.

Dodávka, predaj, montáž: - tepelné čerpadlá.

Služby v oblasti technickej akustiky - meranie hluku a spracovanie akustických štúdií - projekčná činnosť, akustické a ventilačne tepelné výpočty, konštrukčné spracovanie - návrh a výroba tlmičov hluku. Prevádzkareň: - areál bývalého ZD, Budova K1, Vážany nad Litavou 289, 684 01 Vážany nad Litavou

Dodávka: - aeračné veže - filtre a filtračné zariadenia - vzduchotechnika - čerpadlá - dávkovacie systémy

TOP GASTRO TRADE s.r.o. sa zameriava na predaj kuchynského vybavenia.

Na základe Vášho technologického zadania sme schopní vytvoriť a dodať kompletné pohonné a robotické zostavy s modernými riadiacimi systémami.

Predaj, servis - geodetické a stavebné prístroje a technológie - nivelačné prístroje - totálna stanica - GNSS prijímače - príslušenstvo. Pobočka PRAHA - adresa: Baranových 130, 199 04 Praha.

Dodávka, predaj: - normované diely pre formy, strižné a tvárniace nástroje.

Pre DIS - vzduchotechnika, spol. s r.o. zaisťuje dodávku vzduchotechniky.