Mobilný zvoz, triedenie, likvidáciu a recykláciu odpadov. Služby v oblasti požiarnej ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenciu rizík.

Priemyselné čistenie - čistenie studní, bazénov.

autoservis: - servis a opravy automobilov - pneuservis - servis poľnohospodárskych strojov.

Inštalácia systémov: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovacie signalizácie - EPS - elektrickej požiarnej signalizácie - EKV - prístupové systémy

Zvozu bioodpadov, rastlinná výroba a Agroslužby. Predaj strojov, náhradných dielov i zaistením následného servisu.

Predaj a dodávka: - vybavenie pre servisy a predajne bicyklov, opravovne osobných a nákladných automobilov, pneuservisy.

Výroba a montáž konštrukcií a technológií dopravných ciest. Predaj, montáž a servis dojacie a chladiacej techniky vrátane ND.

Dodanie, predaj, servis, chladenie, opravy a zapojenie: - chladiace a mraziace zariadenia - klimatizácia - predaj náhradných dielov chladiacich zariadení - stála vzorkovňa chladiaceho zariadenia. - prietokové chladiče pre výčapy piva a iných nápojov - príslušenstvo k výčapným zariadením - výdajné miesto chladív a potravinárskych plynov na ...

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

prenájom: - pásové pracovné plošiny - pásové mini žeriavy - mini rýpadlá - prívesy.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prehliadky. Požičovňa: - vozíky. predaj: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zariadenia vo vodohospodárskych odvetviach, ďalej v oblasti spracovateľského a chemického priemyslu, teplárenstva, energetiky. Dodávka a montáž bazénových technológií.

služby: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - školenie PO a BOZP - bezpečnosť stavieb - predaj, servis a revízie HP - predaj, servis a opravy hydrantov - inštalácia a kontroly PBZ - činnosť osoby odborne spôsobilé v oblasti PO, BOZP a prevenciu rizík.

Predaj, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - chladničky.

Oceľ, oceľoliatiny: - sústruženie - frézovanie - obrábanie - strihanie a ohýbanie - zváranie a pálenie ocelí. Opracovanie odliatkov a výkovkov. predaj: - priemyselné armatúry - potrubie - ventily - posúvače - spätné a uzatváracie klapky - guľové kohúty - ovládače kondenzátu - kompenzátory - filtre - hydranty.

Predaj a montáž - technické a elektronické váhy - závažíúřední overenie Výroba a opravy - technické a elektronické váhyvýměna závažíúřední overenie

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba a predaj: - priemyselná sita - technické a filtračné tkaniny - laboratórne sitá a stroje - dopravné pásy - ploty a plotové systémy.

Opravy, generálne opravy: - špeciálne železničné, dráhové stroje (čističky koľajového kameniva, automatické strojné podbíjačky, pluhy na úpravu štrkového lôžka ...) - výroba, opravy náhradných dielov na tieto stroje - autorizované opravy mechanizácia Robel - zmluvný výrobca hydraulických hadíc HANSA-FLEX.

Stavebná činnosť: - výkopové práce - opravy pozemných komunikácií - demolačné práce. Požičovňa, predaj: - stavebné stroje. doprava: - nákladné.

Vývoj, výrobu, predaj, servis - čerpacia technika - čerpadlá - vývevy.

-Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzkárne Výroba a oprava hudobných nástrojov