Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programovanie NC, CNC zariadenia.

služby - čistenie fasád obytných domov i priemyselných stavieb - čistenie a nátery striech - rekonštrukcia fasád.

Metrologická služba v rozsahu fundamentálne, priemyselné a legálnej metrológie. Etalonáže jednotky a stupnice fyzikálnych a technických veličín. Výskum a vývoj meracie a etalonážní technika. Spracovávanie a vydávanie (vydavateľstvo) metrologické predpisy. Kalibrácia etalóny a meradlá všetkých odborov. Tvorba a certifikácia referenčných ...

dodávateľ: -Technológia a príslušenstvo pre chov hospodárskych zvierat. Kompletný sortiment chladiacich nádrží od firmy robieval. Predaj a servis: -zemědělská technika.

Firma SAFETY PRO s.r.o. so sídlom v Olomouci je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Firma poskytuje kompletný servis v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane odborného školenia. Našou špecializáciou je okrem iného aj inžinierska činnosť, s ktorou súvisí zabezpečenie ...

Projektovanie a vykonávanie prác v oblasti: - voda a kanalizácia - kúrenie. Montáž: - plynové kotly - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá - elektrokotla.

Predaj, servis: - výpočtová technika, hardvér - softvér - dátové komunikácie - pokladničné systémy. Tvorba WWW stránok. WEB Hosting. Inštalácia a správa sietí LAN.

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické kontroly motorových manipulačných vozíkov - poradenstvo

Činnosť: - výkopové práce - stavba výťahových šácht - laminovanie záchytných nádrží - demolačné práce - zámočnícke práce Výstavba a rekonštrukcia výťahov. Likvidácia starých technológií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotolne - technológia čerpacích staníc.

Firma Rekulta vykonáva realizácie záhrad vrátane kompletných záhradníckych prác a záhradných úprav. Tiež sa zameriavame na stavebné práce ako sú výstavby a opravy chodníkov, oplotenia a komunikácií. Pre spokojnosť našich zákazníkov taktiež prevádzkujeme požičovňu stavebnej mechanizácie vrátane obsluhy. Všetky naše služby poskytujeme v Olomouci ...

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci sa zameriava na rekonštrukciu a realizáciu bytového jadra, bytov a kúpeľne. Prevádzkujeme tiež špecializovanú predajňu s vodoinštalatérskym materiálom, kde si vyberiete všetku stavebnú chémiu, kúpeľňový nábytok alebo kompletný systém plastových rozvodov vody. Vykonávame aj dodávku vonkajších a vnútorných ...

Dodávka: - technológia na spracovanie, skladovanie ovocia a zeleniny: - umývačky, drvičky, automatické lisy, odkôstkovačky, kompletné linky - potravinárske čerpadlá.

Oprava, servis, montáž: - chladiace zariadenie - klimatizácia - chladiace pulty, boxy - mraziace vane.

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresovej dokumentácie.

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Montáž, predaj, servis: - zabezpečovacie, telekomunikačné, požiarne systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečenie - domové telefóny.

Naša firma je autorizovaným predajcom stavebných strojov. Okrem predaja a servisu stavebných strojov poskytujeme aj požičovňu stavebnej techniky. Poskytujeme autorizovaný predaj a servis šmykom riadených nakladačov LOCUST, rýpadlá a minirýpadlá WACKER NEUSON, univerzálne dokončovacie stroje na automobilovom, pásovom i kolesovom podvozku, Hutniaca ...

Naša firma je autorizovaným predajcom stavebných strojov. Okrem predaja a servisu stavebných strojov poskytujeme aj požičovňu stavebnej techniky. Poskytujeme autorizovaný predaj a servis šmykom riadených nakladačov LOCUST, rýpadlá a minirýpadlá WACKER NEUSON, univerzálne dokončovacie stroje na automobilnom, pásovom aj kolesovom podvozku, Hutniaca ...

Predaj, opravy, výroba, montáž: - lesná mechanizácia - hydraulické nakladacie žeriavy - automobilové nadstavby - hydraulické nakladacie čelá - nadstavby na traktory.

Prenájom montážnej zdvíhacej plošiny s celkovou hmotnosťou 3300kg. Opravy a čistenie odkvapov-zvodov, rizikové výrub stromov, elektrikárske, murárske, maliarske, klampiarske práce vo výškach, inštalácia reklám a bannerov, umývanie okien, zábrany proti holubom.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

- Čistenie odevov, koží a kožušín, - Pranie bielizne, mandľovanie bielizne. - Pre firmy, lekárske zariadenia, úrady, školy, ubytovne, penzióny a pod - Pranie lekárskej bielizne - Čistenie pracovných odevov - Pranie posteľnej bielizne , Požičovňa: - stroje na čistenie kobercov.

Obchodná firma, ďalšie zameranie - les, záhrada a voľný čas.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletné služby v oblasti bezpečnosti práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou. Projekcia, montáž a revízia záchytných systémov proti pádu osôb. Predaj, servis a revízia zdvíhacej techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Predaj pracovnej bezpečnostnej obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.

Dodávka, predaj, výroba: -technológií pre nápojový a potravinársky priemysel -špeciálnych postrekovacích strojov na chemické ošetrenie viníc, sadov a okrasných drevín.