E-shop: - vybavenie pre hasičov - hadica - savice - armatúry - výstroj a výzbroj - čerpadlá, agregáty a ďalšie. Hrnčiarska 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo, predaj: - konštrukčné diely - oceľové konštrukcie - tlakové a beztlaké nádrže - vane na moriace, galvanické a iné povrchové úpravy - dopravníky - dymovody a potrubia pre vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologické zariadenia z nerez materiálov.

Kompletný záhradný servis. Realizácia záhrady na kľúč. Závlahové systémy. Záhradné prvky: - kamenné múriky - drevené terasy - solitérne kamene - obklady - chodníky - dláždené plochy.

Predaj, eshop: - zváracia technika - elektrické, pneumatické a mechanické náradie.

Firma ARP - mechanizácia s.r.o. v Přerove posyktuje kompletné žeriavnícke práce s využitím autožeriavov značky Tatra. Naša vyškolená obsluha vykonáva žeriavnícke práce nielen v celej Českej republike, ale aj v zahraničí. Zároveň naša firma pôsobí ako autoservis, v ktorej sa zameriavame na opravu a servis nákladných aj osobných ...

Systémy protipožiarnej ochrany (požiarne upchávky).

Veľkoobchod, predaj: - ložiská všetkých typov a rozmerov - ložiskové telesá - klinové remene - gufera, hriadeľové tesnenia - spojovací materiál - reťaze.

Dodávka, montáž, servis: - trieskové obrábacie stroje - obrábacie stroje - CNC otočné stoly, deličky, produkčný systém - konvenčné frézky - produkčné CNC frézky - nástrojárske frézky - univerzálne frézky - hrotové sústruhy - nástrojárske frézky - obrábacie centrá - obrážačky - rovinné brúsky - meracie sondy - číslicové ...

Predaj a servis: - poľnohospodárske, komunálne a lesné techniky.

Predaj, montáž a servis: alarmy, zamykanie radenia, GPS monitoring vozidiel a elektronická kniha jázd. Ďalej ťažné zariadenia, parkovacie senzory, LED svetlá, diaľkové ovládanie a mnoho ďalších doplnkov. Vykonávam opravy elektroinštalácií a elektroniky vozidiel.

Činnosť: - spracovanie akustických štúdií na účely územného, stavebného povolenia.

Predaj: - upratovací parný čistič a vysávač s molekulárnym separátorom.

Projekcia, poradenstvo: - vzduchotechnika - vykurovanie.

Činnosť: - opravy a rekonštrukcie elektrickej trakčnej výzbroje lokomotív - montáž elektronických rýchlomerov Mesit

Maloobchod, predaj: - fotoprístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámčeky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovenie fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektívy TAMRON. Zberná služba: - fotografií.

Doprava, triedenie tovaru: - na paletách - zasielateľské centrá - triediace zariadenie - zariadenie pre vnútropodnikovú dopravu - dopravné systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravných zariadení. Projektovanie a výroba dopravníkov. Výroba súčastí dopravníkov.

Technická prehliadka plavidiel. Vystavovanie lodných dokladov. Vedenie plavebného registra. Plavebný dozor.

Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) Konzultačná činnosť v oblasti zberní kovových odpadov, autovrakovísk. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov z oblasti životného prostredia. Testovanie, meranie, analýzy a kontroly. Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi. Konzultačná činnosť, príprava ...

Projekčná a inžinierska činnosť. Preukazy energatickej náročnosti budov. Energetické hodnotenie pre dotačný program Nová zelená úsporám.

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pre automobilový priemysel - ventilátory na chladenie motora - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výroba, servis: - dopravníky - technologické zariadenia pre kameňolomy, pieskovne - technologické zariadenia pre cukrovary Služby: - delenie materiálov - lisovanie - zváranie.

Predaj: - autobusy zn. Iveco a SOR.