Výkup nadmerných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojné zariadenia -ručné náradie -nástroje, elektromateriál -textilná metráž -spotrebný tovar a podobné.

Dodávka, montáž, predaj: - čerpadlá, čistiarne odpadových vôd. Zámočnícka výroba. Dodávka investičných celkov pre energetiku. Opravy, revízie a repase čerpadiel. Výroba sítopásových lisov.

Dodávka a montáž, servis, opravy: - manipulačná technika pre koberce a PVC. - skladovacia a zdvíhacia technika pre koberce a PVC - páternostery, navíjacie a rezacie stolice - technické prehliadky páternostérov a rezačiek na koberce a PVC - elektrorevízia - školenie obslužného personálu páternostérov a rezačiek

Požičovňa a prenájom pracovných plošín. Stavebná činnosť: - montáž nízkoenergetických RD - kompletizácia striech - údržba a opravy priemyselných objektov - tesárske, klampiarske práce. Zatepľovanie budov

Firma Michal Musílek sa zameriava na predaj a servis čerpadiel, domácich vodární a poskytuje záručný aj pozáručný servis. Predaj, montáže, opravy, servis záručný a pozáručný: - čerpacia technika: - čerpadlá a príslušenstvo - domáce vodárne. Sídlo: - Olomouc, Foerstrova 1045/45

Výroba, predaj: - záhradná mechanizácia - jednoosové malotraktory - príslušenstvo - lisy, drviče - okrasné lubie a mreže - krbové kachle.

Kompletné služby v oblasti merania a regulácie - projekcia, dodávka, realizácia, montáž, servis.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

Oprava: - elektrospotrebiče - audio, video technika - gastro zariadenia-konvektomaty Rational - biela technika - satelitná technika - televízne rozvody. - práčky, mčky riadu, vstavané spotrebiče, sušičky, indukčné dosky, vstavané rúry.

Výroba vretenových čerpadiel. Opravujeme všetky jednovretenové čerpadlá . Ojemové čerpadlá predovšetkým zubové, trojvretenové a s rotujúcimi piestami. Náhrady a prestavby čerpadiel. Kooperácia CNC obrábanie.

Predaj, montáž, servis - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Energetický špecialista - energetický audit - preukazy energetickej náročnosti - kontrola kotlov a rozvodov - inžinierska činnosť vo výstavbe.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Laboratórna a zdravotná technika - výroba a servis úpravní vody na báze reverznej osmózy - servis parných a teplovzdušných sterilizátorov.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažovania. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kvapková závlaha. Inštalujeme záhradné osvetlenie.

Predaj: -fotoaparáty, fotopotreby, filmy. Vyvolávanie fotografií.

Predaj, dodávka: -systémy pre odevnú, automobilovú a nábytkársku výrobu -žehliaca technika -žehliace lisy -fixačné lisy -vyvíjače pary -nakladacie stoly.

Rizikové výrub stromov. Kosenie a údržba trávnikov. Údržba stromov. Prenájom vysokozdvižnej plošiny. Požičovňa: - záhradná technika (štiepkovače, motorové píly, krovinorezy)

Montážne práce, montáže SHZ - stabilné hasiace zariadenia. Drobné stavebné práce, inštalácia

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Predaj, servis: -záhradná a lesnícka technika značky Stihl a Viking.

Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

Predaj - striekacia technika - vysokotlakové striekacie zariadenie

Dodávka, predaj, výhradný zástupca značky DIJET - sústružnícke a frézovacie nástroje