služby: - projektovanie gastronomických prevádzok.

Firma DA Servis CZ, s.r.o. sa zameriava na predaj a servis priemyselných šijacích strojov spoločnosti DURKOPP-Adler. Tieto stroje sú vysoko kvalitné a spoľahlivé a nájdu využitie ako v čalúnnické, automobilové, športové či nábytkárskej výrobe. Samozrejmosťou je dodávka spotrebného materiálu ako sú ihly, oleje, nožnice, rezacie nástroje a podobne. ...

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotníckych pomôcok -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výroba chemických látok a chemických zmesí alebo predmetov a kozmetických prípravkov

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Poskytujeme komplexné služby v obore protipožiarnej ochrany stavieb zahŕňajúce montáž požiarnych obkladov a aplikácie protipožiarnych náterov.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Spoločnosť TOOL TRADE s.r.o. je výhradným obchodným zástupcom pre CNC obrábacie centrá značky BRAY, SAHOS a vláknových páliacich laserov značky UBRA. Produkty predstavujú špičku vo svojom odbore nielen na domácom území Slovenskej republiky, ale aj v zahraničí.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Spoločnosť sa špecializuje na prenájom bezpečnostných schránok a boxov. Prenajímame schránky a boxy rôznych veľkostí. Ďalej prevádzkuje obchod pamätných mincí a medailí

Navštívte náš zdravotnícky obchod Medihum.cz so širokou ponukou zdravotníckych potrieb. V ponuke máme veľký výber prístrojov a iných potrieb pre lekárov a zdravotnícke zariadenia.

Sme globálnymi výrobcovia manipulačnej a komunálnej techniky. Vyrábame plošinové vozíky, akumulátorové komunálne vozidlá, ťahače, čelné vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné vozíky, špeciálne vozíky do výbušného prostredia a zákazkové výrobky podľa zadania našich zákazníkov.

Naša firma sa špecializuje na revízie hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov. V súčasnej dobe vám ponúkame opravy, servis, predaj a revízie hasiacich prístrojov, požiarnych hydrantov, revízie požiarnych dverí, požiarnych klapiek a požiarnych upchávok. Ďalej Vám ponúkame detektory dymu a požiarne hlásiče.

Požičovňa dodávok a mikrobusov Praha 4 V ponuke máme širokú škálu úžitkových vozidiel do 3, 5 tony a mikrobusov, ktoré vám umožnia vyriešiť problém s prepravou osôb, tovaru, vecí alebo nábytku a to na celom území Slovenskej republiky a Europy. Naším dlhodobým cieľom je poskytovanie najlepšieho servisu a zapožičanie kvalitných dodávok za zaujímavé ...

Firma AgriMachines SE má dlhoročné skúsenosti s predajom a servisom mierne použitých a predvádzacích poľnohospodárskych strojov i mechanizácie. V našej ponuke nájdete stroje renomovaných výrobcov CLAAS, VÄDERSTAD a Zunhammer. U našej firmy sa Vám dostane kvalitného poradenstva a poľnohospodárske stroje môžete zaobstarať až s 30% zľavou. Ponuka ...

Predaj laboratórneho vybavenia - predklinické výskum.

Požičovňa elektrocentrál a dieselagregátov. Ponúkame služby v energetike. Riešime plánovanej odstávky elektrickej energie. Prevádzkujeme požičovňu mobilných zdrojov elektrickej energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všetky služby na kľúč, dodávka zariadení vrátane dopravy a sprevádzkovanie.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Naša firma ponúka veľké množstvo špeciálnych prípravkov pre dokonalú aretáciu súčastí motora. Špecializujeme sa predovšetkým na značky vozidiel BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a ďalšie.

Ďalšie produkty a služby Spoločnosť Lasvik s.r.o. ponúka vybavenie do každej predajne, obchodu či skladu: váhy pre maloobchod, pokladničné boxy, etiketovacie zariadenia, registračné pokladnice, automatizačná technika

Distribútor značiek termovíziou a nočných videnie pre Český a Slovenský trh. Poskytujeme komplexný servis pre našich obchodných partnerov v oblastni podpory predaja, reklamy a servisného centra.

Predaj a inštalácia trezorov, archivačných skríň, zamurovanie trezorov.

Internetový obchod ponúkajúci Alkohol testery a ich príslušenstva. Alkohol testery pre bezpečnostné služby, súkromné osoby a firmy; kontrola triezvosti zamestnancov. Atraktívne ceny; niekoľko rokov skúseností. Okamžité odoslanie kupujúcemu. Pohodlné možnosti platieb online. Staňte sa našim zákazníkom. Záruka spokojnosti!